Topeng halloween PIKACHU - Topeng muka dan kepala Pikachu dengan telinga dan cermin mata dikait kuning

Kod: 88-317
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Topeng halloween PIKACHU - Topeng muka dan kepala Pikachu dengan telinga dan cermin mata dikait kuning - untuk kanak-kanak (kanak-kanak) dan orang dewasa untuk pesta atau karnival.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng halloween PIKACHU - Topeng muka dan kepala Pikachu dengan telinga dan cermin mata dikait kuning - untuk kanak-kanak (kanak-kanak) dan orang dewasa untuk pesta atau karnival, atau sebagai topeng sejuk untuk pesta atau perayaan. Kostum (topeng) kanak-kanak dan dewasa dengan motif Pikachu diperbuat daripada bahan rajutan akrilik mesra alam dan tidak toksik . Melihat dan bernafas melalui mulut dan lubang hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

topeng pikachu topeng muka dengan telinga

Topeng Halloween untuk lelaki (kanak-kanak) atau orang dewasa

Semua orang tahu kad pokemon dan saya rasa yang paling terkenal ialah ikon Pikachu . Topeng rajutan akrilik berbentuk Pikachu ini adalah pilihan yang sangat ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai pihak, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti Pikachu menyerlah terbaik di Halloween, karnival, disko, kelab, pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

Topeng muka pikachu Halloween

Topeng karnival - topeng karnival akrilik untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem atau haiwan yang menakutkan.

pesta karnival topeng muka pikachu

Kandungan Pakej:

1x topeng Pikachu
1x cermin mata

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian