Topeng cimpanzi - topeng muka silikon cimpanzi (kepala) untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Kod: 88-327
145,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 120,85 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Topeng cimpanzi - Topeng muka silikon (monyet) lucu untuk kanak-kanak dan orang dewasa - diperbuat daripada lateks semulajadi 100% untuk Halloween atau karnival.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Topeng cimpanzi - Topeng muka (kepala) silikon cimpanzi lucu (monyet) untuk kanak-kanak dan orang dewasa - diperbuat daripada susu getah asli 100% untuk Halloween atau karnival. Kostum kanak-kanak dan dewasa (topeng). Bahan yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan lubang hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

chimp mask monyet muka silikon lateks topeng untuk kepala

Topeng Halloween untuk lelaki (kanak-kanak) atau orang dewasa

Topeng Halloween menarik dengan reka bentuk dan butirannya yang rumit, yang menjadikannya tambahan yang menarik kepada suasana menyeramkan. Dengan ciri-ciri yang menyeramkan dan elemen yang mengagumkan, anda akan mempunyai tanggapan bahawa anda memasuki dunia haiwan. Ia adalah aksesori yang sempurna untuk mereka yang ingin mencipta rasa suspen dan misteri di pesta Halloween. Dengan topeng ini pada wajah anda, anda akan menjadi salah seorang wira filem atau haiwan dan watak ikonik yang paling popular dan diiktiraf, dan ini dijamin akan membawa anda banyak pujian dan reaksi gembira.

Oleh itu, topeng lateks ini adalah pilihan yang sangat ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai parti, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng menakutkan kami terserlah terbaik pada Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan, di atas semua, bersikap keren.

Topeng kepala monyet cimpanzi lateks silikon

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Kostum karnival (topeng) mereka direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem atau haiwan yang menakutkan.

Kandungan Pakej:

1x topeng silikon cimpanzi monyet

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian