Anak patung menakutkan (gadis) Topeng muka Momo - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival

Kod: 88-293
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Anak patung menakutkan (gadis) Topeng muka Momo - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum kanak-kanak dan dewasa (topeng) diperbuat daripada 100% susu getah asli.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Anak patung menakutkan (gadis) Topeng muka Momo - untuk kanak-kanak dan orang dewasa untuk Halloween atau karnival. Kostum kanak-kanak dan dewasa (topeng) diperbuat daripada 100% lateks semulajadi, yang mesra alam dan tidak toksik. Melihat dan bernafas melalui mulut dan hidung topeng adalah selesa dan bernafas.

Gadis topeng muka menakutkan (anak patung) Momo

Gadis topeng muka menakutkan (anak patung) Momo

Topeng Halloween untuk lelaki / perempuan (kanak-kanak) atau dewasa

Momo ialah watak menyeramkan dengan senyuman misteri, mata ekspresif dan rambut panjang, yang akan menjadi inspirasi sempurna untuk topeng Halloween. Penampilannya yang canggih akan mewujudkan suasana ketakutan dan misteri di mana-mana pihak. Oleh itu, topeng lateks dalam bentuk Momo ini adalah pilihan yang benar-benar ideal dan asli untuk Halloween, karnival, bola penyamaran, pelbagai pihak, parti hari jadi dan lain-lain. Topeng kami seperti Momo paling menyerlah di Halloween, karnival, disko, di kelab, di pesta atau perayaan, ia adalah pelaburan yang sesuai untuk anda jika anda ingin menarik perhatian dan terutamanya menjadi keren.

Topeng Halloween Momo untuk kanak-kanak

Topeng karnival - Topeng karnival lateks untuk kanak-kanak dan orang dewasa

Juga sesuai dijadikan hadiah asli untuk yang tersayang. Anda boleh membeli topeng dalam talian di e-kedai kami. Dan bersedia untuk banyak foto dan video di mana anda akan menjadi pusat perhatian. Campuran istimewa bahan lateks semulajadi menjamin menarik perhatian dan bukan sahaja potongan yang hebat, tetapi juga pakaian yang selesa. Pakaian karnival (topeng)   ia direka dengan teliti dan dengan banyak corak yang menakjubkan anda boleh berubah menjadi wira-wira kegemaran anda atau raksasa filem yang menakutkan.

Kandungan Pakej:

1x topeng Momo

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian