Pin dengan acara khas 12 keping pada peta kayu

Kod: 66-055
164,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 137,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pin dengan acara khas 12 keping pada peta kayu adalah tambahan yang bagus untuk semua peta dinding kayu yang akan anda dapati dalam tawaran kami.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pin dengan acara khas 12 keping pada peta kayu adalah tambahan yang bagus untuk semua peta dinding kayu yang akan anda dapati dalam tawaran kami. Tandakan peristiwa istimewa dalam hidup anda . Peta 3D di dinding adalah alat baru dalam tawaran kami, yang akan menarik minat semua orang, sama ada anda pengembara atau anda suka aksesori reka bentuk dalaman yang asli dan TOP. Terima kasih kepada pin ACARA KHAS, kini anda dapat menandakan tempat dan peristiwa terpenting dalam hidup anda di peta anda.

Pushpins terus ke peta anda

tolak pada peta

Pelbagai motif peniti (acara khas) ke peta kayu

penanda khas pada peta kayu

Set mengandungi butang snap:

Perkahwinan kami - tandakan di peta tempat anda saling mengiyakan dan mula menulis kisah hidup anda.

Bulan madu kami - Bulan madu kami. Orang mengalami bulan madu biasanya hanya sekali dan mereka mengingati memori ini seumur hidup, tandakan juga di peta anda.

Perjalanan pertama - Perjalanan pertama, adrenalin besar, harapan besar dan kegembiraan adalah perasaan perjalanan pertama.

Rumah kami - Rumah manis rumah, hanya ada satu dan ke mana sahaja pergi, rumah akan selalu menjadi tempat di mana anda lebih suka kembali, tandakan di peta kayu.

Tempat impian - Tempat impian adalah tempat yang menjadi impian masing-masing - destinasi yang ingin kita lawati dan mengenali budaya tempatan.

Rumah musim panas - Rumah musim panas tidak semestinya menjadi rumah - ia juga boleh menjadi destinasi musim panas yang popular di mana, seperti rumah, kita selalu ingin kembali, terutama pada musim panas.

Jatuh cinta - Tempat yang kita cintai, akan selalu menjadi sesuatu yang istimewa dan walaupun ia adalah tempat kecil di tengah-tengah apa-apa, ia akan sentiasa menjadi pusat alam semesta untuk anda.

Percutian kami - Percutian kami, di sini anda menghabiskan saat-saat paling bahagia, paling indah, paling lucu dan paling menyenangkan, bersama keluarga, rakan atau rakan kongsi.

Motif HATI - Tandakan tempat yang akan sentiasa menjadi perhatian hati anda.

Motif STAR - Sesuatu yang istimewa, luar biasa, menakjubkan telah berlaku di sini - dan hanya anda yang akan mengetahui apa.

Motif RUMAH - Tugu yang luar biasa, rumah musim panas, pondok, destinasi yang membangkitkan perasaan kehangatan, keamanan dan kegembiraan dalam diri anda.

Kandungan Pakej:

1x pin Perkahwinan kami
1x pin Bulan madu kami
1x pin Perjalanan pertama
1x pin Rumah kami
Tempat impian 1x pin
1x pin Rumah musim panas
1x pin Jatuh cinta
1x pin Percutian kami
Motif HATI 2x pin
Motif STAR 1x pin
Motif RUMAH 1x pin

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian