Bola magnet Neocube - pendarfluor 5mm (bercahaya dalam gelap)

Kod: 21-012
136,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 113,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Bola magnet Neocube - pendarfluor 5mm (bercahaya dalam gelap). Bola magnet NeoCube baru terdiri daripada 216 bola (diameter 5 mm).

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Bola magnet Neocube - pendarfluor 5mm (bercahaya dalam gelap). Bola magnet NeoCube baru terdiri daripada 216 bola (diameter 5 mm) yang terbuat dari bahan NdFeB (Neodymium) dalam pelbagai kombinasi warna. Buat pelbagai bentuk, bintang, perhiasan, bentuk geometri 2D dan 3D , gelang atau kalung dari bola dalam banyak kombinasi. Itu hanya bergantung pada imaginasi dan kreativiti anda. Mereka sesuai untuk pengembangan kemahiran motor untuk semua peringkat umur, tanpa mengira jantina. Anda hanya akan jatuh cinta dengan bola kubus Buckey Ball Neo sebanyak 216 keping ini . Anda boleh membeli bola magnet anti tekanan untuk dijual terus dari kami.

Bola magnet bukan sahaja untuk kanak-kanak - hadiah yang sesuai untuk anda atau orang tersayang

bola magnet neocube - pendarfluor bercahaya

Bahan pepejal yang digunakan untuk penghasilan bola menjamin ketahanan dan jangka hayatnya . Set bebola itu dibungkus dalam kotak logam bulat yang estetik dengan penutup yang boleh ditanggalkan, yang juga menjadi tambahan atau hiasan yang bagus di pangsapuri anda. Kotak itu juga berfungsi sebagai penutup pelindung yang diperbuat daripada busa lembut. Anda boleh membawa kotak dengan bola magnet kepada rakan anda, dalam perjalanan atau ke mana sahaja anda mahu. Dan satu perkara yang lebih menarik pada akhirnya, 1 bola dengan mudah mengangkat 215 bola yang tersisa.

Bola pendarfluor - bersinar dalam gelap

Bola magnet bersinar dalam gelap kerana mempunyai lapisan fosforen. Untuk menjadikannya bercahaya, mula-mula "cas" mereka selama beberapa minit di bawah lampu. Apabila dipindahkan ke dalam gelap, mereka akan memancarkan cahaya hijau yang lembut. Berikan bola NeoCube magnetik kepada orang yang anda sayangi, kejutkan mereka dengan kekuatan magnet dan sebilangan besar variasi yang dapat dikonfigurasi , yang juga bersinar dalam gelap.

bola magnet - pendarfluor dan bercahaya

Bola NeoCube:

Mereka menyokong kreativiti dan imaginasi ruang
Mereka melepaskan ketegangan dan tekanan
Sesuai untuk saat bersantai
Mereka meningkatkan tumpuan
Mereka mengamalkan pergerakan dan ketangkasan jari
Cari daya tarikan dan bereksperimen dengan bola

Pakej mengandungi: 216 keping bola yang terbuat dari bahan NdFeB baru
Diameter bola: 5 mm
Warna: pendarfluor

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

99%
99%
Guličky pre syna

Bola magnet Neocube - pendarfluor 5mm (bercahaya dalam gelap)

Hiburan
Antistress

Saya membelinya untuk anak saya menghabiskan masa yang lama semasa musim panas. Sungguh melucukan melihat dia cuba dan menjadi gementar kerana saya akan memberitahu anda, bukan mudah untuk membina sesuatu dengannya. Tetapi apabila anda menekannya bersama-sama, ia adalah antistress :)

Diterjemah daripada: sk