Pemegang telefon leher di sekeliling leher - pemegang mudah alih leher malas - 3in1 fleksibel dan boleh diputar sebanyak 360°

Kod: 11-505
89,30 RM 56,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 47,00 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pemegang telefon leher di sekeliling leher - pemegang leher malas untuk telefon mudah alih (sel) - 3in1 fleksibel dan boleh diputar sebanyak 360° adalah penyelesaian yang ideal jika anda ingin bebas tangan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pemegang telefon leher di sekeliling leher - pemegang leher malas untuk telefon mudah alih (sel) - 3in1 fleksibel dan boleh diputar sebanyak 360° ialah penyelesaian yang ideal jika anda mahu bebas tangan semasa menonton video kegemaran anda. Terima kasih kepada pendirian fleksibel, anda boleh melaraskan pemegang telefon dengan mudah ke kedudukan yang diingini untuk pengalaman menonton yang optimum . Hanya gantungkan pemegang di leher anda dan tonton filem, video atau baca e-buku dengan tenang.

Pemegang telefon pintar untuk iphone atau Android - Pemegang telefon leher (telefon mudah alih)

Pemegang telefon pintar untuk iphone atau Android - Pemegang telefon leher (telefon mudah alih)

Pemegang telefon mudah alih boleh ubah dan fleksibel

Pemegang telefon mudah alih boleh dibentuk, fleksibel dan boleh diputar 360°. Mekanisme penjepit sejagat memastikan telefon mudah alih terpasang dengan selamat, dengan itu anda akan bebas tangan dan muka anda akan selamat daripada kemungkinan jatuh telefon bimbit. Terima kasih kepada fleksibiliti pendirian itu sendiri, anda boleh membengkokkannya untuk tujuan yang berbeza. Anda boleh menggunakannya sebagai tongkat selfie, tripod atau pemegang leher itu sendiri, ia juga boleh dibengkokkan di sekeliling sebarang objek.

telefon bimbit pemegang telefon bimbit telefon pintar

Serasi dan sesuai untuk perjalanan

Jika anda mempunyai telefon bimbit dengan saiz skrin dari 4 hingga 7.3" (10 hingga 18.5 cm), anda tidak akan menghadapi masalah menggunakan pemegang dengan telefon bimbit anda. Anda boleh berjalan di sekitar rumah dengan pemegang, membuat panggilan telefon dan mengendalikan kerja atau tugas rumah pada masa yang sama Pemegang telefon bimbit akan menjadi teman yang ideal di rumah dan di jalan raya.


Spesifikasi:

  • Menonton filem bebas tangan
  • Sesuai dengan mana-mana leher
  • Bahan: ABS
  • Dimensi produk: 12.5 x 6 x 63 cm
  • Berat: 220 gram


Kandungan Pakej:
1x pemegang telefon bimbit leher

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian