Pemegang pasu tumbuhan bola disko - bola cermin bunga untuk digantung dengan diameter 20 cm

Kod: 11-638
136,30 RM 117,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 97,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pemegang pasu tumbuhan bola disko - bola cermin bunga (bola cermin) untuk digantung dengan diameter 20 cm​ mewakili rupa unik pada pasu bunga tradisional dengan reka bentuk yang tersendiri dan berwarna-warni.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pemegang pasu tumbuhan bola disko - bola cermin bunga (bola cermin) untuk digantung dengan diameter 20 cm mewakili penampilan unik pada pasu bunga tradisional dengan reka bentuk tersendiri dan berwarna-warni yang diilhamkan daripada bola disko, yang dijamin mendapat perhatian. Bola disko sesuai untuk digunakan bukan sahaja di dalam, tetapi juga di luar rumah.

Cermin pasu bunga bola disko untuk digantung

bola disko pemegang tumbuhan bola cermin

Tambahkan kemewahan di rumah anda

Penanam ini menambah sentuhan daya tarikan pada rumah anda. Selain penampilannya yang menarik, bola Disko Funky didatangkan dengan sistem rantai gantung keluli dan pemegang cincin kayu, yang membolehkan anda menggantungnya secara praktikal di mana-mana sahaja. Penanam disko ialah cara terbaik untuk membawa percikan api ke mana-mana bahagian dalam.

pasu tumbuhan disko untuk tumbuhan bunga - bola cermin

Elemen mewah yang diilhamkan oleh disko

Penanam Disko Funky bukan sahaja penanam biasa, tetapi juga unsur mewah. Reka bentuk yang diilhamkan oleh diskonya akan serta-merta menarik perhatian dan membawa keseronokan ke mana-mana tempat anda meletakkannya. Sistem rantainya yang unik memberi anda pilihan untuk menggantungnya di tempat yang mudah untuk mencipta kesan yang lebih dramatik, atau anda boleh meletakkannya di atas meja sebagai hiasan yang unik.

pasu tumbuhan bola cermin - bola disko

Hadiah yang unik

Jika anda sedang mencari cara imaginatif untuk menjadikan dalaman anda istimewa atau memberikan sesuatu yang luar biasa sebagai hadiah, penanam bola Disco Funky ada di sini untuk anda . Dengan reka bentuk dan fungsinya yang tersendiri, penanam ini bukan sahaja akan menjadi tempat yang bagus untuk menanam tumbuhan kegemaran anda, tetapi juga sekeping unik yang akan menarik perhatian semua orang. Anda juga boleh menggembirakan orang yang anda sayangi dengan hadiah bergaya ini yang akan membawa kegembiraan dan cahaya kepada setiap hari.

pasu bunga penanam disko funky - bola cermin

Spesifikasi:

  • Bahan: ABS dan kaca
  • Reka bentuk yang mewah
  • 20 cm diameter


Kandungan Pakej:

1x pasu bunga bola disko yang mewah
1x rantai keluli tahan karat
1x Cincin kayu
1x alat ganti cermin

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian