Pembersih wap ketuhar gelombang mikro dalam bentuk watak LADY yang lucu

Kod: 11-524
42,30 RM 18,80 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 15,65 RM
habis dijual Maaf, tetapi produk ini sudah habis dijual. Produk ini tidak lagi tersedia.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards

Pembersih wap gelombang mikro dalam bentuk watak LADY yang lucu ialah alat yang sesuai untuk membersihkan ketuhar gelombang mikro anda dengan sempurna.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pembersih wap gelombang mikro dalam bentuk watak LADY yang lucu ialah alat yang sempurna untuk membersihkan ketuhar gelombang mikro anda dengan sempurna. Hanya tambah air ke dalam bekas dan hidupkan ketuhar gelombang mikro selama 5 hingga 8 minit pada kuasa maksimum. Saksikan wap naik dari kepala patung kecil kerana ia benar-benar memanas dengan kemarahan. Stim menjadikan pembersihan seterusnya ketuhar gelombang mikro menjadi sangat mudah. Pembersih wap ialah ciptaan hebat yang bukan sahaja membersihkan ketuhar gelombang mikro dengan sempurna, tetapi juga kelihatan cantik. Ia juga sesuai sebagai hadiah praktikal.

Pembersih gelombang mikro LADY dengan wap

Pembersih gelombang mikro LADY dengan wap

Membersihkan daripada gris, lemak dan kekotoran lain

Ketuhar gelombang mikro digunakan dalam hampir setiap isi rumah. Tiada siapa yang suka dia mencuci. Ia boleh meletihkan kita dan terutamanya mengambil banyak masa. Ciptaan yang sangat baik ini akan dihargai oleh semua orang. Mencuci ketuhar gelombang mikro tidak pernah semudah ini. Ibu yang marah mengeluarkan wap, berkat itu dia membersihkan ketuhar gelombang mikro daripada gris, lemak dan kekotoran lain. Kotoran mudah larut dan cuka yang ditambah dengan sempurna menghapuskan bakteria.

marah ibu kerana membersihkan ketuhar gelombang mikro dengan wap

Operasi mudah

Itulah sebabnya pembersih wap gelombang mikro adalah alat yang betul, yang mengeluarkan wap selepas memulakan dan membersihkan gelombang mikro daripada gris, lemak dan kekotoran lain. Apabila menggunakan, hanya tuangkan cuka dan air ke dalam cawan penyukat dan letakkan angka itu di dalam ketuhar gelombang mikro. Kemudian anda menghidupkan ketuhar gelombang mikro dan pembersihan boleh bermula. Apabila watak itu mengeluarkan semua wap, buka microwave dan lap dengan kain kering. Kotoran akan larut dan jika anda menambah cuka ke dalam air, anda akan menghapuskan bakteria. Ia akan bersih dan sedia untuk memanaskan makan tengah hari atau makan malam seterusnya.

Spesifikasi:

  • Ia adalah hadiah yang menyeronokkan
  • Ia mudah digunakan dan berkesan
  • Bahan: ABS
  • Dimensi produk: 11 x 8.5 x 13.5 cm
  • Berat: 90 gram


Kandungan Pakej:

1x pembersih wap gelombang mikro

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian