Mini grill 30x 22,5x 7,5cm - padat dan mudah alih untuk berkhemah di dalam beg bimbit

Kod: 11-406
277,30 RM 150,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 125,35 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Mini grill 30x 22,5x 7,5cm - padat dan mudah alih untuk berkhemah di beg bimbit adalah rakan kongsi yang sesuai untuk memanggang (di mana sahaja).

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Mini grill 30x 22,5x 7,5cm - padat dan mudah alih untuk berkhemah di beg bimbit adalah rakan kongsi yang sesuai untuk memanggang di mana sahaja. Nikmati makanan panggang yang sempurna di mana sahaja, tanpa perlu membawa aksesori barbeku besar dan berat. Pemanggang kompak ini akan sesuai dengan tangan anda dan sama sekali tidak ada masalah untuk membawanya. Tidak ada yang lebih baik daripada menyiapkan daging atau makanan ringan panggang lain di tengah-tengah alam di tempat terbuka. Barbeku di taman dengan pemanggang mini tidak pernah semudah ini. Dengan pemanggang kecil yang ringkas, anda sentiasa mempunyai semua yang anda perlukan untuk barbeku.

Panggang mudah alih - nikmati rasa sebenar daging panggang di mana sahaja dan bila-bila masa yang anda mahukan

grill perkhemahan padat

Pemanggang mini tersembunyi di dalam kotak logam yang menyerupai beg bimbit , yang mempunyai mutu kerja yang kukuh dan tahan lama, sehingga dapat menangani pendakian atau perkhemahan. Kotak logam mengandungi dulang tersembunyi untuk bahan bakar (kayu atau arang batu) dan parutan panggangan. Apabila anda sudah siap, lepaskan sahaja, buka sarung logam - ia berfungsi sebagai pendirian dan letakkan dulang di dalamnya. Kemudian panaskan bahan bakar dan letakkan parut di panggangan - SELESAI, sekarang hanya tambahkan makanan kegemaran anda dan dalam beberapa minit anda dapat menikmati makan tengah hari atau makan malam panggang.

Ciri-ciri:

Bahan: keluli
Berat: 1,75 kg
Dimensi: 30x7,5x22,5 cm
Dimensi panggangan: 25x18 cm

Kandungan Pakej:

Set gril Mini 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian