Mesin pembuat gula-gula kapas - Mesin flos gula-gula Nostalgia RETRO

Kod: 11-544
295,00 RM 225,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 187,50 RM
habis dijual Maaf, tetapi produk ini sudah habis dijual. Produk ini tidak lagi tersedia.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto

Mesin pembuat gula-gula kapas - Mesin serunding gula-gula Nostalgia RETRO​ di rumah. Dengan pembuat gula-gula kapas gula, anda boleh menikmati gula-gula kapas seperti di taman hiburan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Mesin pembuat gula-gula kapas - Mesin serunding gula-gula Nostalgia RETRO​ di rumah. Dengan pembuat gula-gula kapas gula, anda boleh menikmati gula-gula kapas seperti di taman hiburan atau perayaan lain. Dengan mesin kompak yang mempunyai reka bentuk retro nostalgia dan sangat mudah digunakan , anda boleh membuat gula-gula kapas dalam keselesaan rumah anda. Pembuat gula-gula kapas yang sangat diperlukan ini akan menjadi perhatian terbaik pada hari lahir kanak-kanak dan pesta musim panas.

Pembuat gula-gula kapas untuk rumah dalam reka bentuk retro - mesin gula-gula kapas

Gula-gula kapas tidak memerlukan kos yang tinggi untuk membuat, tetapi ia lebih berharga untuk anak-anak anda daripada yang anda fikirkan. Kanak-kanak menikmatinya apabila melawat zoo, taman hiburan atau perayaan. Jika anda ingin menjadikan sambutan keluarga atau majlis hari jadi kanak-kanak lebih menyeronokkan dengan gula-gula kapas, dapatkan pembuat gula-gula kapas ini untuk rumah anda.

mesin gula gula kapas gaya retro

Reka bentuk pembuat gula-gula kapas retro

Sebagai tambahan kepada kemungkinan menyediakan gula-gula kapas, pembuat akan menarik perhatian anda pada pandangan pertama dengan penampilannya, seolah-olah ia telah kembali dari tahun 50-an. Anda boleh menggunakannya untuk membuat gula-gula kapas daripada gula pasir dan daripada pelbagai gula-gula. Ini akan memberikan anda gula-gula kapas yang berwarna-warni dan ceria. Di samping itu, pengeluaran adalah menyeronokkan dan anda akan menggembirakan kanak-kanak dengannya.

mesin gula kapas

Pengeluaran mudah bulu kapas

Pembuat gula-gula kapas sangat mudah dikendalikan. Cuma masukkan gula, hidupkan mesin dan setelah gentian gula terbentuk, bungkus di sekeliling batang kayu. Jika anda mahu gula-gula kapas berwarna, tambahkan beberapa titis pewarna makanan.

reka bentuk retro mesin gula-gula kapas

Pembersihan dan penyimpanan yang mudah

Mesin ini sangat padat dan boleh dibongkar , jadi ia mudah dibersihkan dan menggunakan ruang minimum. Cawan penyukat gula disertakan dalam bungkusan. Jika anda ingin membuat gula-gula kapas dalam beberapa minit dan menggembirakan anak-anak anda, pembuat gula-gula kapas pasti akan mengejutkan anda.

Spesifikasi:

  • Ia mudah dibersihkan
  • Didatangkan dengan penyesuai EU
  • Bahan: ABS
  • Dimensi: Ø 31 x 25 cm
  • Berat: 1.17 kg

Kandungan Pakej:
1x pembuat gula-gula kapas

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian