Mesin pembuat gula-gula kapas - Mesin flos gula-gula Nostalgia RETRO

Kod: 11-544
277,30 RM 211,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 176,25 RM
habis dijual Maaf, produk ini telah kehabisan stok.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards

Mesin pembuat gula-gula kapas - Mesin serunding gula-gula Nostalgia RETRO​ di rumah. Dengan pembuat gula-gula kapas gula, anda boleh menikmati gula-gula kapas seperti di taman hiburan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Mengapa kita yang terbaik?

Lebih 35,000 Pelanggan YT Lebih 1,000 Ulasan video YT 10 juta pandangan
Profesional perundingan
Ketua pasaran sudah 12 tahun
Semua produk kita sedang menguji

Penerangan produk

Mesin pembuat gula-gula kapas - Mesin serunding gula-gula Nostalgia RETRO​ di rumah. Dengan pembuat gula-gula kapas gula, anda boleh menikmati gula-gula kapas seperti di taman hiburan atau perayaan lain. Dengan mesin kompak yang mempunyai reka bentuk retro nostalgia dan sangat mudah digunakan , anda boleh membuat gula-gula kapas dalam keselesaan rumah anda. Pembuat gula-gula kapas yang sangat diperlukan ini akan menjadi perhatian terbaik pada hari lahir kanak-kanak dan pesta musim panas.

Pembuat gula-gula kapas untuk rumah dalam reka bentuk retro - mesin gula-gula kapas

Gula-gula kapas tidak memerlukan kos yang tinggi untuk membuat, tetapi ia lebih berharga untuk anak-anak anda daripada yang anda fikirkan. Kanak-kanak menikmatinya apabila melawat zoo, taman hiburan atau perayaan. Jika anda ingin menjadikan sambutan keluarga atau majlis hari jadi kanak-kanak lebih menyeronokkan dengan gula-gula kapas, dapatkan pembuat gula-gula kapas ini untuk rumah anda.

mesin gula gula kapas gaya retro

Reka bentuk pembuat gula-gula kapas retro

Sebagai tambahan kepada kemungkinan menyediakan gula-gula kapas, pembuat akan menarik perhatian anda pada pandangan pertama dengan penampilannya, seolah-olah ia telah kembali dari tahun 50-an. Anda boleh menggunakannya untuk membuat gula-gula kapas daripada gula pasir dan daripada pelbagai gula-gula. Ini akan memberikan anda gula-gula kapas yang berwarna-warni dan ceria. Di samping itu, pengeluaran adalah menyeronokkan dan anda akan menggembirakan kanak-kanak dengannya.

mesin gula kapas

Pengeluaran mudah bulu kapas

Pembuat gula-gula kapas sangat mudah dikendalikan. Cuma masukkan gula, hidupkan mesin dan setelah gentian gula terbentuk, bungkus di sekeliling batang kayu. Jika anda mahu gula-gula kapas berwarna, tambahkan beberapa titis pewarna makanan.

reka bentuk retro mesin gula-gula kapas

Pembersihan dan penyimpanan yang mudah

Mesin ini sangat padat dan boleh dibongkar , jadi ia mudah dibersihkan dan menggunakan ruang minimum. Cawan penyukat gula disertakan dalam bungkusan. Jika anda ingin membuat gula-gula kapas dalam beberapa minit dan menggembirakan anak-anak anda, pembuat gula-gula kapas pasti akan mengejutkan anda.

Spesifikasi:

  • Ia mudah dibersihkan
  • Didatangkan dengan penyesuai EU
  • Bahan: ABS
  • Dimensi: Ø 31 x 25 cm
  • Berat: 1.17 kg

Kandungan Pakej:
1x pembuat gula-gula kapas

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian