Dispenser bijirin - Dispenser cornflakes berganda 500g bijirin (serpihan + muesli)

Kod: 11-467
230,30 RM 183,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 152,75 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Dispenser bijirin - Dispenser cornflakes berganda 500g bijirin (serpihan + muesli)​. Dispenser untuk cornflakes, oatmeal, flakes atau muesli.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Dispenser bijirin - Dispenser cornflakes berganda 500g bijirin (serpihan + muesli)​. Dispenser untuk cornflakes, oatmeal, flakes atau muesli memastikan makanan kering segar dan mudah diakses. Adakah anda suka bebola, bijirin atau oat yang berbeza? Dalam kes itu, kami mempunyai penyelesaian yang bagus untuk anda mempunyai emping jagung atau muesli kegemaran anda setiap hari! Dengan dispenser bijirin ini, anda akan dapat mengawalnya.

Setiap bekas boleh memuatkan sehingga 500 gram bijirin , dan terima kasih kepada penutup praktikal, rasa kerepek kegemaran anda akan sentiasa kekal segar sejurus selepas membuka bungkusan. Dengan dispenser Cornflake, anda mendapat kemewahan dan keselesaan sebuah hotel. Dispenser bijirin berganda berwarna hitam. Tambahan yang bagus untuk sarapan pagi dengan penampilan mewah seperti sarapan di hotel.

Dispenser untuk bijirin, kepingan, muesli - Tambahan yang bagus untuk sarapan pagi di rumah

cornflakes dispenser double muesli

Jika anda ingin menjalani gaya hidup yang lebih sihat, anda boleh mengisinya dengan muesli atau bijirin yang sihat. Jika anda akan mengadakan parti, anda boleh memilih untuk mengisi dispenser cornflakes dengan makanan ringan, yang mungkin akan menjadi kegemaran tetamu anda. Pegang mangkuk di bawah dispenser, putar injap pendispens dan anda akan mengeluarkan cornflakes atau muesli . 500 gram dimuatkan ke dalam setiap bekas dan kira-kira 30 gram dilepaskan apabila injap pendispensan diputar. Dengan dispenser Cornflakes, anda tidak akan mempunyai walaupun separuh bungkusan kosong dalam laci atau bekas kosong, tetapi tambahan yang cantik di kaunter dapur.

Ciri-ciri Produk:

Peranti ini mempunyai 2 dispenser bijirin
Bahan: ABS, getah
Dimensi produk: 34.5 x 19.5 x 35 cm
Berat bersih: 1.52 kg

Kandungan Pakej:

1x dispenser bijirin

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

99%
99%
Karolína

Dispenser bijirin

Ia tidak menimbulkan kekacauan
tiada

Saya membeli ini sebagai hadiah untuk anak lelaki saya - mereka membuat bijirin dengan susu setiap hari dan membuat kekacauan yang teruk - dengan cara ini anda hanya meletakkan mangkuk dan tuangkan bijirin kegemaran anda. Perkara kecil yang kemas

Diterjemah daripada: sk