Bola anti tekanan - mainan bola melekit SQUISHY

Kod: 11-451
70,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 58,75 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Bola anti tekanan - Mainan bola melekit SQUISHY​. Bola Mesh Antistress yang licin ini bertukar warna apabila anda menekannya - hadiah yang sesuai.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Bola anti tekanan - mainan bola melekit SQUISHY​. Bola Mesh Antistress yang licin ini bertukar warna apabila anda menekannya. Bola ini berbeza dengan bola lain dan jaring memberikan kesan yang bagus. Mesh Ball ialah bola getah yang diisi dengan silikon lembut berwarna dan dibalut dengan jaring hitam. Tekan bola di tapak tangan anda dengan kuat dan perkara yang benar-benar tidak dijangka akan mula berlaku. Apabila ditekan, jisim memanjat melalui lubang dalam jaring. Lihatlah foto!

Anda tidak akan mahu mengambil bola ini dari tangan anda. Selain berseronok dan berehat, anda juga akan melakukan senaman yang bagus. Menekan bola memerlukan banyak kekuatan dan memerlukan latihan. Hadiah itu sesuai untuk semua orang yang perlu berehat . Lakukan pemanasan badan selama 5 minit dengan bola anti-tekanan Squishy di pejabat atau dalam perjalanan kereta yang panjang dan bukannya rehat merokok. Ia akan membawa anda kepada idea lain. Squishy ialah bola berwarna sesuai dijadikan mainan . Anda boleh memerah bola selama yang anda mahu, ia akan sentiasa kembali ke bentuk asal kerana ia mempunyai memori bentuk. Mainan itu menyenangkan untuk disentuh dan sangat popular di kalangan kanak-kanak.

Bola anti tekanan - mainan bola kekacauan licin


Spesifikasi produk:

Bola anti-tekanan
Dimensi produk: Ø 6 cm
Berat: 111 gramBahan: getah, silikon, mesh
Sesuai untuk kanak-kanak dari 3 tahun.

Kandungan Pakej:

1x bola licin

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian