Aiskrim gulung buatan sendiri - Mangkuk aiskrim gulung dengan 2 spatula + sudu + 6 acuan

Kod: 11-456
230,30 RM 164,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 137,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Aiskrim gulung buatan sendiri - Mangkuk aiskrim gulung dengan 2 spatula + sudu + 6 acuan​ dan risalah resipi percuma untuk aiskrim gulung.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Aiskrim gulung buatan sendiri - Mangkuk aiskrim gulung dengan 2 spatula + sudu + 6 acuan​ dan risalah resipi percuma untuk aiskrim gulung. Mangkuk membolehkan anda menyediakan ais krim gulung anda sendiri di rumah . Anda mungkin biasa dengan video di Internet tentang pembuat ais krim yang membuat ais krim gulung yang paling cantik dan kelihatan lazat. Ikut arahan dalam buku resipi (termasuk dalam bungkusan) dan apabila campuran mengeras, anda boleh menggulung ais krim dan menghidangkannya dalam mangkuk yang bagus atau di atas pinggan. Mangkuk bergolek dilengkapi dengan 2 spatula, 1 straw/sudu dan 6 acuan untuk mencipta bentuk aiskrim anda sendiri. Menyusun ais krim akan menjadi menyeronokkan untuk anda dan tetamu atau keluarga anda akan memuji bukan sahaja rasa ais krim, tetapi juga susunan yang indah.

Pengeluaran aiskrim di rumah anda - ais krim buatan sendiri dalam gulungan

aiskrim gulung homemade aiskrim gulung

Letakkan mangkuk di dalam peti sejuk selama sekurang-kurangnya 24 jam - adalah penting untuk meletakkannya di dalam peti sejuk secara terbalik dan lebih baik untuk meletakkan cawan ais krim di dalam peti sejuk juga untuk memastikan ais krim sejuk selama mungkin. Sediakan bancuhan aiskrim untuk membuat gulung. Kemudian keluarkan mangkuk dari peti sejuk, pusingkan sebaliknya dan tuangkan adunan aiskrim yang telah disediakan ke atas permukaan kerja . Tuangkan adunan dalam lapisan nipis dan ratakan ke seluruh permukaan mangkuk. Dalam beberapa saat, adunan mengeras dan kemudian gunakan pengikis untuk membuat gulung ais krim. Prosedur ini boleh diulang beberapa kali sehingga mangkuk beku. Pinggan itu kemudiannya mesti dibasuh, disapu bersih dan dibiarkan beku semula sekurang-kurangnya 24 jam sebelum digunakan. Kami mengesyorkan mencuci mangkuk selepas setiap pengeluaran ais krim, mengeringkannya dengan teliti dan mengembalikannya ke dalam peti sejuk supaya ia dibekukan semula dan bersedia untuk pengeluaran ais krim selanjutnya.

isi bungkusan mangkuk aiskrim

Ciri-ciri Produk:

Termasuk resipi
Buat ais krim gulung kegemaran anda sendiri
Sediakan sebarang perisa dan bereksperimen dengan bahan-bahan yang berbeza
Mangkuk yang anda boleh menyediakan makanan istimewa mengikut imaginasi anda

Spesifikasi produk:

Bahan: aluminium, air masin dan ABS
Dimensi produk: Ø30 x 6.5 cm
Dimensi pakej: 34 x 7.5 x 34 cm
Berat: 2.05 kg


Kandungan Pakej:

1x mangkuk canai aiskrim
1x straw/sudu
2x spatula
1x set 6 acuan

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian