Tikar meja - SET pejabat yang elegan 4 pcs - Kulit coklat (Buatan Tangan)

Kod: 96-001
935,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 779,40 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Tikar meja - Pejabat yang elegan dan mewah SET 4 pcs - Kulit Coklat (Buatan Tangan). SET kulit mewah 4 pcs pejabat untuk meja.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Tikar meja - Pejabat elegan dan mewah SET 4 pcs - Kulit Coklat (Buatan Tangan). SET kulit pejabat 4 pcs mewah untuk meja bukan sahaja ke pejabat, diperbuat daripada kulit berwarna coklat, buatan tangan 100%. Set meja berkualiti tinggi yang unik ini akan menjadikan pejabat anda tempat yang sama sekali berbeza. Karakter perwakilan maksimum dijamin dengan penggunaan bahan berkualiti tinggi - kulit sintetik. Semua produk dalam kategori ini diperbuat daripada kulit sintetik 100% kelas pertama, semua buatan tangan dan dijahit dengan jujur dan diproses oleh produksi HAND MADE . Reka bentuk kulit coklat yang unik kelihatan berkelas dan mulia - aksesori mewah untuk pejabat, bilik kerja. SET kulit terdiri daripada 4 keping barang keperluan pejabat: tikar kerja dengan ruang untuk menyembunyikan dokumen, pena pena, dudukan telefon bimbit dan pelindung kulit untuk pelekat peringatan.

set tikar meja

Pena, telefon bimbit, nota, dokumen ... semuanya teratur dan kemas berkat aksesori kulit yang elegan di atas meja.

Pad kerja direka untuk sentiasa mempunyai dokumen penting anda dan tidak dapat dilihat dengan mata ingin tahu di sekeliling anda. Terima kasih kepada tempatnya yang tersembunyi, ia membolehkan anda menyimpan dokumen penting dengan selamat. Di bawah penutup terdapat ruang di mana anda dapat menyimpan dokumen penting anda dengan mudah.

Tikar meja - diperbuat daripada kulit yang mewah dan elegan

tikar meja kulit .

100% buatan tangan - 100% kulit sintetik, ini adalah hadiah yang sesuai untuk sesiapa sahaja yang menghargai produk berkualiti

Mengenai kulit: hanya 100% kulit sintetik berkualiti (Eksklusif) yang digunakan untuk pengeluaran produk kami. Pengeluaran produk sedemikian dibuat secara eksklusif buatan tangan .

Kami menyokong penjualan produk (Mesra Haiwan) yang tidak menyebabkan kekejaman terhadap haiwan. Bahan-bahan dari mana set pejabat mewah dibuat, baik semula jadi atau sintetik. Kulit yang digunakan untuk pembuatan set pejabat dan aksesori adalah kulit sintetik 100% (Eksklusif) dan kelihatan mewah seperti kulit binatang asli, dan tidak ada satupun binatang yang terluka.

kulit buatan tangan

Ciri-ciri:

tambah Produk berkualiti tinggi dan elegan
tambah Diperbuat daripada kulit sintetik
tambah 100% TANGAN DIBUAT
tambah Reka bentuk mewah: kulit coklat
tambah 4 helai aksesori pejabat

Spesifikasi:

Dimensi: 49x34x1 cm
Bahan: kulit
Warna kulit: coklat
Warna jahitan: putih

Kandungan Pakej:

Tikar kerja 1x dengan ruang untuk menyembunyikan dokumen
Pemegang pen 1x
1x pemegang kertas nota
Dudukan telefon pintar 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian