SET meja meja kulit merah jambu wanita - 8 pcs aksesori pejabat (100% BUATAN TANGAN)

Kod: 96-053
1 076,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 896,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

SET meja meja kulit merah jambu wanita - 8 pcs aksesori pejabat (100% BUATAN TANGAN), eksentrik dan mewah diperbuat daripada kulit mewah sintetik.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

SET meja meja kulit merah jambu wanita - 8 pcs aksesori pejabat (100% BUATAN TANGAN), eksentrik dan mewah diperbuat daripada kulit mewah sintetik. SET meja kerja yang unik dan berkualiti tinggi ini akan menjadikan pejabat anda tempat yang berbeza sama sekali. Keperibadian maksimum dan watak unik dijamin dengan penggunaan bahan berkualiti tinggi - kulit sintetik. Semua produk dari kategori ini diperbuat daripada kulit sintetik 100% kelas pertama, semuanya buatan tangan dan dijahit secara jujur serta diproses oleh pengeluaran HAND MADE.

Reka bentuk unik kulit merah jambu kelihatan sangat bergaya - Aksesori mewah untuk pejabat, bilik kerja. SET kulit terdiri daripada 8 keping aksesori pejabat: tikar kerja dan penutup, dudukan pen, pemegang kertas untuk nota, pemegang kalendar, tikar minuman, alas dengan kaki pen, satu set pen emas - a pen mata bola dan pen pancutan air.

Satu set untuk wanita yang mempunyai gaya "dia".

set pejabat wanita mewah untuk aksesori dokumen

Kaki meja kulit diperbuat daripada kulit merah jambu + pen emas - SET pen terdiri daripada pen mata air dan pen mata bola. Set pen ini memberi anda peluang untuk menggunakan pen yang berbeza untuk tujuan penulisan yang berbeza. Anda boleh menggunakan pen mata bola untuk menulis biasa, dan pen mata air digunakan untuk menandatangani kontrak dan dokumen penting lain. Keseluruhan set kelihatan mewah dan elegan berkat penggunaan bahan kelas pertama pada pengeluaran. Hiasan meja ini akan membolehkan anda mengakses pen jika perlu. Tiada lagi mencari pen di atas meja atau di dalam laci.

set pen mewah berdiri emas merah jambu untuk wanita

Pad kerja direka untuk sentiasa mempunyai dokumen penting anda di tangan dan tidak boleh dicapai oleh mata yang ingin tahu di sekeliling anda. Terima kasih kepada tempat tersembunyinya, ia membolehkan anda menyimpan dokumen penting dengan selamat disembunyikan. Di bawah penutup terdapat ruang di mana anda boleh menyimpan dokumen penting anda dengan mudah.

100% buatan tangan dan kayu walnut - ini adalah hadiah yang sesuai untuk sesiapa sahaja yang menghargai produk berkualiti

meja merah jambu untuk dokumen untuk pejabat

Mengenai kulit: hanya 100% kulit sintetik kualiti kelas pertama (Eksklusif) digunakan untuk pengeluaran produk kami. Pengeluaran produk sedemikian adalah buatan tangan secara eksklusif .

Kami menyokong penjualan produk (Mesra Haiwan) yang tidak menyebabkan sebarang kekejaman terhadap haiwan. Bahan dari mana set pejabat mewah dibuat, sama ada semula jadi atau sintetik. Kulit yang digunakan untuk pengeluaran set pejabat dan aksesori adalah 100% kulit sintetik (Eksklusif) dan kelihatan mewah seperti kulit haiwan asal, dan tiada haiwan yang cedera.

kulit buatan tangan

Ciri-ciri:

tambah lagi Produk berkualiti tinggi dan elegan
tambah lagi Diperbuat daripada kulit sintetik
tambah lagi 100% BUATAN TANGAN
tambah lagi Versi mewah: kulit merah jambu
tambah lagi 8 keping aksesori pejabat

Spesifikasi:

Dimensi tikar: 59x39x1 cm
Bahan: kulit sintetik, logam
Warna: kulit merah jambu
Warna logam aksesori: emas

Kandungan Pakej:

1x tikar kerja dengan penutup
1x pen berdiri
1x pemegang kertas untuk nota
1x pemegang kalendar
1x tikar minum
1x alas dengan kaki pen
1x set pen emas: mata bola dan pen air pancut

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian