Meja tulis tikar kulit hitam 60x40 cm untuk meja / PC - Buatan tangan

Kod: 96-022
418,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 348,60 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Meja tulis tikar kulit hitam 60x40 cm untuk meja / PC - Buatan tangan. Tikar meja berkualiti tinggi yang unik ini akan menjadikan pejabat anda tempat yang sama sekali berbeza.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Meja tulis tikar kulit hitam 60x40 cm untuk meja / PC - Buatan tangan. Tikar meja berkualiti tinggi yang unik ini akan menjadikan pejabat anda tempat yang sama sekali berbeza. Karakter perwakilan maksimum dijamin dengan penggunaan bahan berkualiti tinggi - kulit sintetik. Semua produk dalam kategori ini diperbuat daripada kulit sintetik 100% kelas pertama, semua buatan tangan dan dijahit dengan jujur ​​dan diproses oleh produksi HAND MADE . Reka bentuk unik kulit hitam kelihatan berkelas dan mulia - aksesori mewah untuk pejabat atau belajar. Tikar kerja mempunyai dimensi 60x40 cm.

Kulit hitam pad tulis 60x40 - mewah dan elegan

tikar meja kulit untuk pc

Tikar kerja mempunyai tepi depan yang melengkung dan akan sesuai dengan komputer riba, tetikus, telefon pintar, dan lain-lain. Padnya kelihatan mewah dan elegan berkat penggunaan bahan kelas pertama dalam pengeluaran. Aksesori kulit yang berkelas berwarna hitam pasti memikat hati semua orang.

Kulit notebook komputer riba - mewah

pad kulit laptop mewah

100% buatan tangan dan 100% kulit sintetik - ini adalah hadiah yang sesuai untuk sesiapa sahaja yang menghargai produk berkualiti

Mengenai kulit: hanya 100% kulit sintetik berkualiti (Eksklusif) yang digunakan untuk pengeluaran produk kami. Pengeluaran produk sedemikian dibuat secara eksklusif buatan tangan .

Kami menyokong penjualan produk (Mesra Haiwan) yang tidak menyebabkan kekejaman terhadap haiwan. Bahan-bahan dari mana set pejabat mewah dibuat, baik semula jadi atau sintetik. Kulit yang digunakan untuk pembuatan set pejabat dan aksesori adalah kulit sintetik 100% (Eksklusif) dan kelihatan mewah seperti kulit binatang asli, dan tidak ada satupun binatang yang terluka.

kulit buatan tangan

Ciri-ciri:

tambah Produk berkualiti tinggi dan elegan
tambah Diperbuat daripada kulit sintetik
tambah 100% TANGAN DIBUAT
tambah Reka bentuk mewah: kulit hitam
tambah Tepi depan melengkung

Spesifikasi:

Dimensi: 60x40 cm
Bahan: kulit sintetik
Warna: kulit hitam

Kandungan Pakej:

Tikar meja kulit 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian