Meja pejabat mewah alas meja kayu 8 pcs - (Walnut + kulit) buatan tangan

Kod: 96-006
1 640,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 1 366,90 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Meja pejabat mewah alas meja 8 pcs diperbuat daripada kayu dan kulit walnut - 100% buatan tangan - aksesori meja berkualiti tinggi yang unik.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Meja pejabat mewah alas meja 8 pcs diperbuat daripada kayu dan kulit walnut - 100% buatan tangan - aksesori meja berkualiti tinggi yang unik. Set meja berkualiti tinggi yang unik ini akan menjadikan pejabat anda tempat yang sama sekali berbeza. Karakter perwakilan maksimum dijamin dengan penggunaan bahan berkualiti tinggi. Semua produk dalam kategori ini diperbuat daripada kayu walnut berkualiti dan kulit tiruan, semua buatan tangan dan dijahit dengan jujur dan diproses oleh produksi HAND MADE .

Reka bentuk unik kulit hitam dengan kayu walnut coklat kelihatan berkelas dan mulia - aksesori mewah untuk pejabat atau belajar. SET kulit terdiri daripada 8 keping barang keperluan pejabat: tikar kerja dengan ruang untuk menyembunyikan dokumen, pemegang pena, pemegang kertas nota, pemegang kad nama, dulang dokumen berganda, tanda nama dan satu set pen emas - a bolpoin dan pen mata. Pad meja kulit (tikar) mewah - aksesori pejabat yang unik. Tempat letak tikar atau kulit palsu.

Set mewah juga sesuai sebagai hadiah untuk bos (rakan sekerja), dll.

hadiah untuk bos

Pad kerja direka sedemikian rupa sehingga anda selalu mempunyai dokumen penting anda dan tidak berada di dekat mata anda. Terima kasih kepada tempatnya yang tersembunyi, ia membolehkan anda menyimpan dokumen penting dengan selamat . Di bawah penutup terdapat ruang di mana anda dapat menyimpan dokumen penting anda dengan mudah.

tikar meja yang elegan

Meja meja terbuat dari kayu walnut dengan label nama emas + pena emas - pen SET terdiri daripada pena dan pena bolpoin. Set pen ini memberi anda peluang untuk menggunakan pena yang berbeza untuk tujuan penulisan yang berbeza. Anda boleh menggunakan bolpoin untuk penulisan biasa, dan pena digunakan untuk menandatangani kontrak dan dokumen penting lain. Keseluruhan set kelihatan mewah dan elegan berkat penggunaan bahan kelas pertama dalam pengeluaran. Hiasan meja ini akan membolehkan anda mengakses pena jika diperlukan. Tidak perlu lagi mencari pen di atas meja atau di dalam laci.

pemegang pena mewah

Dokumen berkembar mewah dan dulang kertas yang diperbuat daripada kayu walnut. Dulang kertas mempunyai ukuran 10x23x32 cm. Badan dibuat sepenuhnya dari kayu, bahagian dalamnya dilapisi dengan suede dan aksesori logam sisi berwarna emas. Aksesori meja ini adalah salah satu pembantu terbaik kami semasa bekerja di pejabat. Kami menerima dan membuat banyak kertas setiap hari sebagai hasil kerja kami. Tetapi di mana meletakkannya? Kita memerlukan tempat di mana kita boleh meletakkannya sehingga kita dapat menyusunnya kemudian. Dulang dokumen kami pasti akan membantu anda! Ia mempunyai 2 dulang dokumen yang memberi anda lebih banyak ruang untuk menyimpan dokumen dan kertas. Dulang diperkaya dengan engsel gelongsor sisi emas , jadi anda boleh menggunakannya sebagai terbuka atau tertutup.

dulang dokumen mewah

100% kayu buatan tangan dan walnut - ini adalah hadiah yang sesuai untuk sesiapa sahaja yang menghargai produk berkualiti

Mengenai kulit: hanya 100% kulit sintetik berkualiti (Eksklusif) yang digunakan untuk pengeluaran produk kami. Pengeluaran produk sedemikian dibuat secara eksklusif buatan tangan .

Kami menyokong penjualan produk (Mesra Haiwan) yang tidak menyebabkan kekejaman terhadap haiwan. Bahan-bahan dari mana set pejabat mewah dibuat, baik semula jadi atau sintetik. Kulit yang digunakan untuk pembuatan set pejabat dan aksesori adalah kulit sintetik 100% (Eksklusif) dan kelihatan mewah seperti kulit binatang asli, dan tidak ada satupun binatang yang terluka.

kayu buatan tangan

Ciri-ciri:

tambah Produk berkualiti tinggi dan elegan - buatan Turki
tambah Diperbuat daripada kulit tiruan dan kayu walnut
tambah 100% TANGAN DIBUAT
tambah Reka bentuk mewah: kulit hitam dan kayu hitam
tambah 8 helai aksesori pejabat
tambah 100% boleh dikitar semula + Mesra ECO

Spesifikasi:

Dimensi: 58x39x1 cm
Bahan: kulit tiruan, kayu walnut, logam
Warna kulit: hitam
Warna kayu: hitam
Warna logam aksesori: emas

Kandungan Pakej:

Tikar kerja 1x dengan ruang untuk menyembunyikan dokumen
Pendirian pen 1x
1x pemegang kertas nota
1x pemegang kad perniagaan
1x dulang dokumen berganda
Tanda nama 1x (tanpa nama) dan satu set pen emas dengan asas: bolpoin dan pena

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian