Dulang pejabat - dulang dokumen kayu rosewood dengan kulit (Buatan Tangan)

Kod: 96-038
595,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 495,85 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
Crypto
+

Dulang pejabat - dulang dokumen kayu rosewood dengan kulit (Buatan Tangan). Dulang surat bertumpuk mewah untuk meja anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Dulang pejabat - dulang dokumen kayu rosewood dengan kulit (Buatan Tangan). Mewah stackable surat dulang untuk meja anda. Ini dulang dokumen unik berkualiti tinggi akan membuat pejabat anda tempat yang sama sekali berbeza. Karakter perwakilan maksimum dijamin dengan penggunaan bahan berkualiti tinggi, seperti rosewood dan kulit sintetik. Semua produk dalam kategori ini diperbuat daripada kayu kelas pertama dan kulit sintetik 100%, semua buatan tangan dan dijahit dengan jujur ​​dan diproses oleh produksi HAND MADE . Reka bentuk unik dengan gabungan aksesori emas, kayu Paliisander dan kulit hitam kelihatan sangat berkelas dan mulia - aksesori mewah untuk pejabat atau bilik kerja. Dulang kertas mempunyai ukuran 10x23x32 cm.

Tubuh terbuat dari kayu ros, tepinya ditutup dengan kulit hitam, bahagian dalamnya dilapisi dengan suede dan aksesori logam sisi berwarna emas. Aksesori meja ini adalah salah satu pembantu terbaik kami semasa bekerja di pejabat. Kami menerima dan membuat banyak kertas setiap hari sebagai hasil kerja kami. Tetapi di mana meletakkannya? Kita memerlukan tempat di mana kita boleh meletakkannya sehingga kita dapat menyusunnya kemudian. Dulang dokumen kami pasti akan membantu anda! Ia mempunyai 2 dulang dokumen yang memberi anda lebih banyak ruang untuk menyimpan dokumen dan kertas. Dulang diperkaya dengan engsel gelongsor sisi emas , jadi anda boleh menggunakannya sebagai terbuka atau tertutup.

Dulang dokumen mewah - Kulit + Kayu

dulang surat yang boleh ditumpuk dari kayu kulit

kulit buatan tangan

100% buatan tangan, 100% kulit sintetik dan kayu terpilih - ini adalah hadiah yang sesuai untuk sesiapa sahaja yang menghargai produk berkualiti

Mengenai kulit: hanya 100% kulit sintetik berkualiti (Eksklusif) yang digunakan untuk pengeluaran produk kami. Pengeluaran produk sedemikian dibuat secara eksklusif buatan tangan .

Kami menyokong penjualan produk (Mesra Haiwan) yang tidak menyebabkan kekejaman terhadap haiwan. Bahan-bahan dari mana set pejabat mewah dibuat, baik semula jadi atau sintetik. Kulit yang digunakan untuk pembuatan set pejabat dan aksesori adalah kulit sintetik 100% (Eksklusif) dan kelihatan mewah seperti kulit binatang asli, dan tidak ada satupun binatang yang terluka.

kayu buatan tangan

Ciri-ciri:

tambah Produk berkualiti tinggi dan elegan
tambah Diperbuat daripada kulit dan kayu sintetik
tambah 100% TANGAN DIBUAT
tambah Reka bentuk mewah: kulit hitam, Rosewood dan aksesori emas
tambah Badan kayu, kelopak kulit, suede di dalam

Spesifikasi:

Bahan: kayu, kulit, logam, suede
Warna kulit: hitam
Warna logam: emas
Warna kayu: coklat
Dimensi: 10x23x32 cm

Kandungan Pakej:

1x dulang kayu (berganda)

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian