Borong

Borong

Sekiranya anda ingin membeli barang dari kedai kami dengan harga borong, anda perlu mendaftar di e-shop kami. Log masuk dengan mudah terus di pautan ini - www.cool-mania.my/user/registration .

Anda perlu menghubungi kami melalui e-mel [email protected] untuk menyetujui syarat kerjasama borong (kuantiti minimum, tempoh pesanan, jumlah diskaun borong, dll.).
Setelah kami mengaktifkan akaun borong anda, anda akan mendapat akses ke harga borong, ini bermaksud jumlah harga pesanan anda akan dikurangkan secara automatik, bergantung pada jumlah diskaun borong yang dipersetujui.

Adakah anda memiliki e-shop atau kedai?

Sekiranya anda memiliki kedai atau e-shop klasik dan anda ingin memperluas pelbagai produk anda dari tawaran kami, sila hubungi kami melalui e-mel ke [email protected] . Kecuali pelbagai produk, kami dapat menjamin masa penghantaran yang singkat, nasihat pakar ketika membeli pendekatan profesional.

Adakah anda ingin menulis artikel atau mengulas mengenai kami dan mendapatkan ganjaran kewangan?

Adakah anda berminat dengan produk kami? Adakah anda seorang wartawan, editor, atau anda mempunyai blog peribadi, atau anda aktif di forum Internet? Sekiranya anda ingin menulis artikel mengenai pelbagai jenis atau kedai kami, atau mempromosikan produk terpilih , kami akan menyediakan semua bahan PR yang diperlukan (Foto, artikel, dll.). Anda akan diberi ganjaran dengan anggaran kewangan yang dipersetujui.

Sekiranya anda berminat, hubungi kami melalui e-mel [email protected] .

Adakah anda memiliki Laman Web dan mahukan pendapatan tambahan?

Adakah anda memiliki laman web dan adakah anda ingin menyokong kami dengan memaparkan sepanduk flash atau bahan promosi lain di laman web anda? Tulis sahaja kami mengenai ruang iklan yang boleh anda tawarkan dan kami pasti akan menghubungi anda dan merundingkan terma dan syarat.

Kami akan gembira sekiranya kami dapat menukar pautan url, ikon atau sepanduk dengan laman web yang serupa secara tematik.

Untuk maklumat lebih lanjut yang mungkin anda perlukan, sila hubungi kami melalui e-mel [email protected] . atau telefon: + 421 907 211 712.

 

Maklumat syarikat dan maklumat bil:

Media Leaders Ltd.
Dlha 4
974 05 Banská Bystrica
Slovakia

ID Syarikat: 46 406 999
ID PPN: SK202 336 8787