Panel LED mudah alih (57,6x192 cm) + Resolusi WIFI / LAN / USB 192x640 piksel

Kod: 95-063
15,950.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 13,291.67 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Panel LED mudah alih (57,6x192 cm) + Resolusi WIFI / LAN / USB 192x640 piksel. Paparan LED besar yang boleh disambungkan dengan dudukan untuk pemasangan yang mudah.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Panel LED mudah alih (57,6x192 cm) + Resolusi WIFI / LAN / USB 192x640 piksel. Paparan LED besar yang boleh disambungkan dengan pendirian untuk pemasangan yang mudah. Menawarkan alternatif moden untuk memaparkan kandungan video. Ini adalah pilihan yang sangat baik untuk perniagaan - memaparkan jenama atau iklan anda. Berbanding dengan media cetak konvensional, ia mempunyai kelebihan dalam penggunaannya semula. Semasa menukar jenama atau melancarkan kempen baru, anda hanya memuat naik kandungan video atau foto baru ke panel tanpa perlu membeli kawasan iklan, atau untuk mencetak bahan promosi baru. Panel LED dapat menampilkan gambar, memindahkan gambar atau video - sehingga akan menarik perhatian pelanggan atau rakan kongsi kepada perniagaan anda.

Panel LED pengiklanan adalah teknologi berteknologi tinggi moden yang akan menarik perhatian setiap pelanggan atau tetamu.

Panel digital LEDpaparan LED boleh disambungkan

Papan LED adalah paparan pintar pelbagai fungsi yang sangat nipis (4,5 cm) dan ringan sehubungan dengan ukurannya. Panel hampir tidak mempunyai tepi, apa yang meningkatkan reka bentuk dan penampilannya. Ia memberikan paparan beresolusi tinggi dan kecerahan paparan LED 3x lebih kuat daripada kecerahan paparan LCD klasik, yang melebihi kualiti poster LCD dan sepanduk. Pembinaan bingkai yang memegang panel LED diperbuat daripada aluminium berkualiti tinggi , yang menjamin jangka hayatnya yang panjang. Roda terletak di bahagian bawah struktur, menjadikannya lebih mudah untuk dimanipulasi.

Paparan LED multimedia adalah alat yang bagus untuk iklan, penjenamaan atau sebagai aksesori reka bentuk dalaman

panel pengiklananpanel iklan paparan yang diketuai

Sudah tentu, sepanduk LED digital juga menawarkan kemungkinan apa yang disebut Multi-Skrin . Ini bermaksud bahawa ia tidak hanya menyokong pemutaran individu pada satu panel, tetapi dimungkinkan untuk memainkan kandungan pilihan anda di lebih dari 10 unit panel LED dan membuat paparan LED yang sangat menarik . Untuk resolusi "Nisbah emas" 16: 9, anda boleh menggunakan 6 panel, dan dengan sambungan 10 panel, anda akan memperoleh pengalaman LED HD yang tidak dapat dilihat setiap hari. Panel media LED menyokong sambungan Wi-Fi tanpa wayar, input LAN, input USB dan HDMI.

Sepanduk LED digital juga menawarkan kemungkinan apa yang disebut Multi-Skrin . Anda boleh memainkan kandungan pilihan anda di lebih daripada 10 unit panel LED.

iklan sepanduk yang diketuaipaparan pelbagai sepanduk yang diketuai

Aplikasi mudah alih dan perisian komputer juga ada. Peranti ini juga menyokong fungsi Pasang dan Mainkan - yang bermaksud bahawa setelah menyambungkan pemacu USB / HDMI, peranti ini segera mula memainkan fail (video, gambar, dll. Mesti diedit terlebih dahulu dalam perisian peranti). Panel media LED digital juga boleh diletakkan di dinding, dengan pilihan untuk membuat pelbagai formasi panel kreatif - satu-satunya batasan adalah imaginasi anda. Apa kegunaan peranti ini? Anda boleh menggunakannya secara praktikal di mana sahaja - di persembahan, di bilik pameran, pusat membeli-belah, perkahwinan, majlis seperti papan iklan dan banyak lagi.

Panel media LED menyokong Wi-Fi tanpa wayar, input LAN, input USB dan HDMI, tahan habuk, tahan air dan anti-UV.

sambungan paparan yang diketuaitahan habuk, tahan air, anti-uv

Poster LED adalah paparan pintar pelbagai fungsi yang sangat nipis (4,5 cm) dan ringan sehubungan dengan ukurannya. Panel hampir tidak mempunyai tepi, apa yang meningkatkan reka bentuk dan penampilannya.

Skrin iklan LEDIklan LED - paparan gelongsor

Spesifikasi teknikal:

Fungsi paparan: video, gambar dan teks
Paparan warna: RGB
Jenis paparan: Paparan video LED
Perlindungan IP: IP43
Input: HDMI / USB
Resolusi modul / panel LED: 64x64 piksel
Ketumpatan piksel: 111.111 dot / Sqm
Ketebalan paparan: 45mm
Piksel piksel: 3mm
Jenis LED SMD 2121 Matt hitam
Resolusi paparan: LED 192 × 640
Jarak pemerhatian: ≥ 3 M
Luminositi ≥ 1,000 cd / m²
Sudut pandang: 120 ° (H) / 120 ° (V)
Saiz skrin: 576x1920mm
Saiz bingkai: 1930mm (H) X584mm (W) X45mm (T)
Bahan bingkai: Aluminium
Kekerapan video: 60 Hz
Kadar penyegaran: 1,200 Hz
Voltan input AC90-240V
Penggunaan kuasa maksimum: 600W
Penggunaan kuasa purata: 280W
Hayat perkhidmatan ≥ 100,000 jam
Kawalan: (WIFI / USB / LAN)
Suhu kerja (℃) -40 ° ~ + 75 °
Kelembapan kerja: 10% –95% RH
Perlindungan voltan berlebihan: ya
Saiz modul LED: 192 x 192mm
Berat: 35 Kg

Kandungan Pakej:

Panel LED Digital 1x
Kabel kuasa 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian