Kembung mini untuk cawan sebagai pemegang kolam - Ceri

Kod: 201-023
42,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 35,25 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Pemegang tin ceri kembung akan memberikan anda detik musim panas yang menyenangkan dalam keselesaan kerusi berjemur. Pemegang minuman dalam bentuk ceri sesuai untuk air dan tanah.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Inflator mini untuk cawan sebagai pemegang kolam - Ceri. Pemegang tin kembung akan memberikan anda detik musim panas yang menyenangkan dalam keselesaan kerusi berjemur . Pemegang minuman dalam bentuk ceri sesuai untuk air dan tanah. Anda boleh membawa pemegang ceri bersama anda ke pantai, ke tab mandi panas, ke kolam renang, ke tasik atau lautan, ke pesta bersama rakan dan keluarga. Pemegang parti asal menyegarkan sebarang perayaan yang membosankan. Mana-mana orang yang letih sentiasa bangun untuk mendapatkan minuman sejuk akan sangat menghargai pemegang kembung berbentuk ceri yang bijak. Ceri yang lazat akan memaniskan hidup anda dan mewujudkan suasana musim panas yang sesuai.

Kembung air mini - pemegang cawan terapung

Cawan kembung terapung Cherry

Pemegang cawan ceri kembung boleh dipercayai, tahan lama dan sangat padat.

Pemegang kembung berbentuk ceri adalah sangat fleksibel. Kembung juga boleh dimuatkan di dalam poket. Pemegang minuman terapung diperbuat daripada bahan PVC berkualiti tinggi. Pemegang kembung ceri boleh mengendalikan ombak yang kuat serta matahari yang keras. Reka bentuk kembung dihuraikan secara terperinci, ia kelihatan sangat realistik, sehingga anda ingin menggigit ceri berair. Warna yang kaya dan reka bentuk luaran yang tulen akan memastikan penginapan yang bergaya di bawah terik matahari.

Pemegang kembung dalam bentuk ceri

Pemegang cawan kembung mempunyai penyelenggaraan yang mudah, inflasi yang cepat dan pembersihan yang tidak rumit.

Apa yang benar-benar memukau anda ialah kepelbagaian kegunaan pemegang terapung berbentuk ceri . Pemegang cawan Cherry adalah serba boleh. Anda boleh mempercayai kembung dengan minuman beralkohol atau bukan alkohol, ais krim yang lazat atau tin atau gelas dengan minuman yang menyegarkan. Anda juga boleh menggunakan pemegang bergaya sebagai bekas untuk telefon pintar, pembesar suara mini. Cawan kembung terapung dalam bentuk ceri akan menghiburkan bukan sahaja kanak-kanak, tetapi juga orang dewasa. Ia menawan bukan sahaja dengan kepraktisannya, tetapi juga dengan gayanya.

Roda kembung kolam untuk cawan Cherry


Spesifikasi:

  • Bahan: PVC
  • Warna: merah

Kandungan Pakej:

1x pemegang cawan kembung berbentuk ceri

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian