Helmet basikal Intelligent - Livall BH51M

Kod: 64-003
1,145.00 RM 645.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 537.50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Helmet basikal Intelligent - Livall BH51M dengan Bluetooth telah direka khas untuk keselamatan penunggang basikal, ia boleh berfungsi sebagai peranti bebas tangan sambil memberikan jarak pandang hingga 270 ° lampu LED untuk isyarat cahaya.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Helmet basikal Intelligent - Livall BH51M dengan Bluetooth telah direka khas untuk keselamatan penunggang basikal, ia boleh berfungsi sebagai peranti bebas tangan sambil menyediakan sehingga 270 ° keterlihatan lampu LED untuk isyarat cahaya. Berbasikal pada masa ini merupakan aktiviti yang sangat popular, dan ia juga berfungsi sebagai alat pengangkutan ke tempat kerja, tetapi kita tidak boleh melupakan keselamatan. Salah satu elemen yang selamat adalah topi keledar, yang tugas utamanya adalah melindungi kepala anda sekiranya terjatuh. Tetapi topi keledar boleh menawarkan lebih daripada sekadar keselamatan asas.

Livall telah hadir dengan topi keledar pintar unik yang menggabungkan keselamatan, teknologi dan reka bentuk dalam kualiti yang sangat tinggi untuk menjadikan perjalanan berbasikal anda menyenangkan. Hingga 12 lubang pengudaraan memberikan pengudaraan helmet yang sangat baik dalam cuaca musim panas yang panas. Reka bentuk yang hebat dan berfungsi menjadikan Livall BH51M topi keledar yang sempurna untuk aktiviti berbasikal seharian atau aktiviti sukan yang lain.

Helmet pintar BH51M

Kualiti topi keledar juga terbukti dan disahkan dengan anugerah antarabangsa - topi keledar LIVALL telah memenangi banyak anugerah untuk topi keledar BH51M termasuk penganugerahan produk tahun ini dalam kategori Urban di pusat berbasikal ISPO Munich 2018 (pasaran perdagangan sukan terbesar di Eropah) . Pada Januari 2018, topi keledar ini memperoleh penghargaan untuk inovasi "Tech for a Better World" di CES di Las Vegas. Pada tahun 2017, topi keledar itu menerima anugerah "Aksesori" di Eurobike dan IFA Innovation Award "Sports Device".

Anugerah Livall BH51M

Setiap penunggang basikal harus berhati-hati untuk kelihatan di jalan raya untuk keselamatan siang dan malam. Menggunakan helmet pintar Livall, ini tidak akan menjadi masalah, kerana di belakang terdapat LED intensif bersepadu yang dapat dilihat sepanjang masa . Dioda bahkan dapat menunjukkan isyarat arah perjalanan . Alat dengar dilengkapi dengan set Bluetooth dengan pembesar suara stereo dan mikrofon dengan pengurangan bunyi ambien. Melalui Bluetooth, anda boleh menyambung ke telefon bimbit anda dengan aplikasi "Livall Riding" (iOS dan Android) yang tersedia secara percuma yang memberikan anda semua maklumat yang anda perlukan mengenai berbasikal. Setelah memasangkan telefon pintar anda dengan topi keledar, anda mempunyai ciri baru yang tersedia, seperti menerima panggilan, mendengar muzik popular, atau arahan navigasi telefon.

Komunikasi Walkie-talkie percuma juga tersedia antara helmet Livall , yang berdasarkan pemancar radio. Helmet Livall juga meningkatkan keselamatan dengan sensor kejutan bersepadu , sekiranya berlaku kejatuhan menghantar isyarat SOS ke nombor orang hubungan lalai dengan lokasi semasa anda jika anda tidak sedarkan diri. Bekalan kuasa helmet menyediakan bateri boleh dicas semula 600mAh yang dapat menawarkan pengisian sehingga 10 jam setiap satu pada isyarat LED, dan selama sekitar 3 hingga 6 jam semasa mendengar muzik.

Topi keledar Livall BH51MTopi keledar Livall

Helmet diaktifkan dengan butang getah di bahagian belakang helmet, dan port pengecasan magnetik terletak di sebelah butang di bawah penutup getah. Semua bahagian cukup terisolasi terhadap air dan peluh. Untuk pengendalian helmet yang selesa, alat kawalan tanpa wayar juga disertakan, yang mudah dipasang pada hendal basikal dengan gelang getah. Dengan alat kawalan yang sesuai kita dapat mengaktifkan isyarat arah, juga untuk menjawab panggilan, menyesuaikan kelantangan suara, menghidupkan kamera pada telefon pintar dan kemudian mengambil gambar atau menghidupkan pemancar Walkie-talkie antara helmet Livall. Sekiranya anda seorang penunggang basikal yang aktif sambil menikmati teknologi moden, anda pasti akan menghargai topi keledar pintar ini. Bukan sahaja memudahkan komunikasi semasa menunggang tanpa berhenti, tetapi juga meningkatkan keselamatan anda. Helmet juga dapat digunakan ketika menunggang kuda, roller skate, skateboarding, dll. Di e-shop kami, anda juga akan menemui model helmet Livall yang lain.

Aplikasi LivallCiri aplikasi LivallIsyarat sos LivallSet topi keledar LivallData pemanduan helmet Livall

Ciri-ciri:

tambah Reka bentuk topi keledar berkualiti
tambah Bebas tangan / pembesar suara Bluetooth
tambah 270 ° penglihatan isyarat LED
tambah Amaran SOS sekiranya berlaku kejatuhan
tambah Hayat bateri dalam topi keledar sehingga 10 jam

Spesifikasi topi keledar Livall:

Model: BH51M
Lilitan kepala: 57 - 61 cm
Lampu belakang: LED berkumpulan
Bluetooth: BT 4.1 + HFP / HSP / A2DP, jarak hingga 10 meter
Pembesar suara: stereo 2x 0,5W
Mikrofon: -42 dB
Bateri: 600 mAh
Bekalan kuasa: DC-5V / 0,5A
Port pengecasan: kabel USB magnetik
Masa pengecasan: 2 jam
Masa bekerja: maks. 10 jam, mendengar muzik selama 3 hingga 6 jam
Mod siap sedia: maks. 180 hari
Suhu operasi: 0 ° C hingga 40 ° C
Berat: 398 g

Spesifikasi pengawal Livall:

Model: BR80
Julat jarak topi keledar: 10 meter
Butang: 4 arah, butang fungsi, butang Walkie-talkie, butang untuk mengambil gambar
Permohonan: untuk semua jenis basikal
Bateri: 220 mAh
Mod siap sedia: 2 tahun
Dimensi: 58 x 37 x 55 mm
Berat: 18 g

Pakej kandungan:

Helmet basikal Smart Livall 1x
Kabel USB 1x
Pengawal 1x Livall
Manual pengguna 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (2)

100%