Wifi spy Full HD kamera dengan lensa berputar mendatar 180 °

Kod: 10-160
685,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 571,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Wifi spy Full HD kamera dengan lensa berputar mendatar 180 ° adalah kamera tersembunyi di dalam kotak hitam yang memberikan pengawasan rumah semasa ketiadaan anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Wifi spy Full HD kamera dengan lensa berputar mendatar 180 ° adalah kamera tersembunyi di dalam kotak hitam yang memberikan pengawasan rumah semasa ketiadaan anda. Tangkapan yang dirakam oleh kamera tersembunyi adalah dalam resolusi Full HD 1920x1080 dengan suara dan foto dalam resolusi 4032x3024 , yang cukup tinggi untuk rakaman terperinci.

Kamera unggul berbanding pesaingnya dengan ciri hebat, dengan lensa melintang 180 ° yang berputar , yang memberi anda gambaran keseluruhan kawasan yang dipantau.

Kamera menyokong sambungan WiFi dan tanpa wayar , membolehkan pemasangan di dinding atau siling dengan mudah, dan kemudian anda dapat mengawal semua fungsi kamera melalui aplikasi telefon pintar Pro iCam (iOS, Android) yang tersedia secara bebas di mana anda boleh mengubah sudut pengimbasan dengan menggesek jari anda pada telefon pintar atau zum masuk atau untuk menukar tetapan. Kamera keselamatan dapat disambungkan ke penghala rumah melalui WIFI atau P2P, yang membolehkan anda melihat gambar kapan saja dan di mana sahaja menggunakan telefon bimbit anda.

kotak hitam dengan kamera

Kamera kotak hitam juga memiliki fitur pengesanan gerakan untuk memicu rakaman ketika menangkap gerakan di dalam ruangan. Ciri hebat yang anda tidak akan melepaskan gambar penting, kerana hanya menangkap gambar semasa aktiviti, dan anda akan diberitahu melalui pemberitahuan terus ke telefon bimbit anda. Rekod yang dirakam melalui pemampatan H.264 untuk mengurangkan saiz fail dan kemudian disimpan pada kad SD mikro yang disokong hingga 128GB . Kotak hitam keselamatan dilengkapi dengan bateri 5000 mAh bawaan , yang memberikan pengecasan sepenuh masa sehingga 10 jam , dan juga dapat disambungkan ke rangkaian klasik, sehingga kamera tersembunyi dapat beroperasi secara berterusan. Penggunaan kotak hitam dengan kamera adalah untuk pelbagai tujuan - ia berfungsi sebagai penolong yang baik untuk mengamankan / mengawasi rumah, premis perniagaan, atau sebagai pemantauan anak-anak, masing-masing pemantauan datuk dan nenek.

kamera pengintip berputar mendatar

Ciri-ciri:

PLUS Kamera keselamatan WiFi pintar
PLUS Sudut pandang 180 ° + lensa putar 180 ° mendatar
PLUS Sensor gerakan dengan amaran pemberitahuan
PLUS Menggunakan kad microSD sehingga 128GB
PLUS Kawalan aplikasi telefon bimbit

Spesifikasi:

Sensor gambar: 1.0 Mpx CMOS
Resolusi video: 1920 x 1080p Full HD 25 fps
Resolusi foto: 4032 x 3024
Format video: AVI
Format termampat: H.264
Sudut pandang: 180 °
Kanta putar mendatar: 180 °
Bateri: 5000 mAh boleh dicas semula
Masa bekerja: 9-10 jam
Makluman pengesanan dan pemberitahuan gerakan
Kapasiti maksimum kad memori: 128 GB
Kuasa: Bekalan kuasa 2A / 5V dengan sambungan USB
Sistem operasi: iOS 7 dan lebih tinggi, Android 4.1 dan lebih tinggi
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Dimensi: (L) 120 x (W) 650 mm x (D) 30 mm
Berat: 191 g

Kandungan Pakej:

• 1x Kamera HD
• 1x kabel USB
• 1x Panduan pengguna
• 1x CD dengan perisian
• 1x penyesuai kuasa AC

notis penting

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji setiap produk baru selama beberapa minggu dan setelah pemeriksaan terakhir, produk tersebut termasuk dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai. Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati.
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, teknologi pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman.
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, jalan keluarnya ialah pertukaran barang baru

CATATAN: Produk tanpa penghapusan (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang anda dapati mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi mereka menggunakan komponen berkualiti rendah seperti penguat, bateri, dll. Yang menghasilkan versi produk yang lebih rendah (lebih murah), jadi mereka mempunyai kesan yang besar terhadap keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Berdasarkan itu, kami mengesyorkan pelanggan kami untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian berdasarkan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian