Stesen Meteo dengan radio dan kamera WiFi putar FULL HD 330 ° - micro sd hingga 128GB

Kod: 10-162
823,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 686,18 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Stesen Meteo dengan radio dan kamera WiFi putar FULL HD 330 ° - micro sd hingga 128GB adalah peranti pelbagai fungsi yang memantau semua yang anda perlukan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Stesen Meteo dengan radio dan kamera WiFi putar FULL HD 330 ° - micro sd hingga 128GB adalah peranti pelbagai fungsi yang memantau semua yang anda perlukan, berfungsi sebagai radio, dan memberitahu anda mengenai suhu dan kelembapan bilik. Pada pandangan pertama, peranti ini kelihatan seperti stesen meteo biasa, tetapi menyembunyikan kamera Full HD berkualiti tinggi terbina dalam dengan sensor gerakan . Kelebihan besar peranti keselamatan ini ialah, kamera dipasang pada mekanisme berputar, menjadikannya tersedia untuk berputar hingga sudut pandang 330 °. Fail video beresolusi tinggi 1920x1080, yang melalui pemampatan H.264 untuk mengurangkan ukuran fail dan kemudian disimpan pada kad SD mikro yang disokong hingga 128GB .

stesen meteo dengan kamera HD

Peranti multifungsi menyokong sambungan WiFi dan tanpa wayar berkat bateri, memungkinkan untuk meletakkan peranti di mana sahaja di kawasan pedalaman. Selepas itu, anda boleh mengawal semua ciri kamera tersembunyi melalui aplikasi telefon pintar Pro iCam (iOS, Android) yang tersedia secara percuma untuk menonton gambar masa nyata. Kamera keselamatan dapat disambungkan ke penghala rumah melalui WIFI atau P2P, yang membolehkan anda melihat gambar kapan saja dan di mana sahaja menggunakan telefon bimbit anda.

kamera dengan lensa berputar

Stesen meteo boleh dikuasakan oleh bateri lithium 3000 mAh (termasuk) yang boleh dicas semula, atau boleh dicas dari rangkaian melalui penyesuai USB yang memungkinkan pemantauan berterusan terhadap persekitaran. Peranti ini juga dilengkapi dengan fungsi pengesanan gerakan untuk mulai merekam ketika menangkap pergerakan di ruang angkasa. Ciri hebat yang anda tidak akan melepaskan gambar penting, kerana hanya menangkap gambar semasa aktiviti, dan anda akan diberitahu melalui pemberitahuan terus ke telefon bimbit anda. Penggunaan kamera keselamatan adalah untuk pelbagai tujuan - berfungsi sebagai penolong hebat untuk mengamankan / mengawasi rumah, premis perniagaan, atau sebagai pemantauan anak-anak, masing-masing pemantauan datuk nenek.

stesen meteo dengan sensor gerakan kamera

Ciri-ciri:

PLUS Kamera keselamatan WiFi pintar
PLUS Kanta berputar 330 °
PLUS Stesen meteorologi yang berfungsi sepenuhnya
PLUS Sensor gerakan dengan amaran pemberitahuan
PLUS Menggunakan kad microSD sehingga 128GB
PLUS Kawalan aplikasi telefon bimbit

Spesifikasi:

Sensor gambar: 1.0 Mpx CMOS
Resolusi video: 1920x1080p Full HD
Format video: AVI
Format termampat: H.264
Sudut pandang: 330 ° lensa berputar
Radio: FM
Stesen meteorologi: suhu, kelembapan di kawasan pedalaman
Ciri-ciri: Memaparkan masa dan tarikh
Bateri: 3000 mAh boleh dicas semula
Masa bekerja: 3-4 jam
Makluman pengesanan dan pemberitahuan gerakan
Kapasiti maksimum kad memori: 128 GB
Kuasa: Bekalan kuasa 2A / 5V dengan sambungan USB
Sistem operasi: iOS 7 dan lebih tinggi, Android 4.1 dan lebih tinggi
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n, P2P
Dimensi: (L) 200 mm x (W) 140 mm x (D) 10 mm
Berat: 800 g

Kandungan Pakej:

• 1x kamera keselamatan HD
• 1x kabel USB
• 1x Panduan pengguna
• Perisian 1x
• 1x penyesuai kuasa AC

notis penting

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji setiap produk baru selama beberapa minggu dan setelah pemeriksaan terakhir, produk tersebut termasuk dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai. Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati.
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, teknologi pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman.
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, jalan keluarnya ialah pertukaran barang baru

CATATAN: Produk tanpa penghapusan (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang anda dapati mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi mereka menggunakan komponen berkualiti rendah seperti penguat, bateri, dll. Yang menghasilkan versi produk yang lebih rendah (lebih murah), jadi mereka mempunyai kesan yang besar terhadap keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Berdasarkan itu, kami mengesyorkan pelanggan kami untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian berdasarkan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian