SET - Cermin mata-mata dengan kamera FULL HD dan alat dengar + WiFi + Mata-mata

Kod: 10-154
1 600,80 RM 1 467,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 1 222,82 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Cermin mata yang elegan dengan kamera FULL HD dan WiFi serta alat dengar Spy adalah kombinasi pengintipan yang sesuai untuk penjejakan dan komunikasi tanpa pengawasan.

Perlindungan pembeli

 • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
 • Waranti untuk produk - 24 bulan
 • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Cermin mata yang elegan dengan kamera FULL HD dan WiFi bersama dengan alat dengar Spy adalah kombinasi pengintipan yang ideal untuk penjejakan dan komunikasi tanpa pengawasan. Cermin mata pengintip akan menjaga siaran langsung gambar yang diimbas dan dengan telefon bimbit Perisik bluetooth anda boleh berkomunikasi dengan orang lain di telefon. Set mata-mata yang unik dapat digunakan dalam pelbagai situasi kehidupan apabila anda memerlukan pertolongan rahsia di telefon anda, tetapi anda juga perlu memberikan penghantaran video secara langsung. mendapati penggunaannya dalam pelbagai situasi sukar, kapan pertolongan tidak mengganggu diperlukan melalui telefon, dan juga jika penghantaran video diperlukan.

SET - Cermin mata elegan dengan Kamera HD dan alat dengar Spy = Strim langsung dengan WiFi / P2P + Komunikasi masa nyata melalui telefon bimbit Perisik

Cermin mata dengan kamera pengintip FULL HD + penghantaran video langsung P2P + WiFi. Cermin mata pengintip yang elegan memberikan rakaman persekitaran yang tidak mencolok dan merupakan aksesori bergaya untuk pakaian kasual. Dengan kacamata pengintip ini, anda merakam apa yang anda lihat dan pada masa yang sama anda mempunyai tangan bebas untuk mengelakkan kecurigaan yang anda rakam. Kelebihan lain adalah pemindahan WiFi secara langsung ke telefon bimbit anda melalui aplikasi "Pro iCam" , yang tersedia secara percuma untuk Android dan iOS . Dengan aplikasinya, anda bukan sahaja dapat menonton gambar yang diimbas, tetapi juga memainkan semula video anda yang sudah dirakam. Berkat sokongan P2P , kacamata dapat disambungkan ke internet menggunakan telefon bimbit di mana anda membuat Hotspot WiFi, yang membolehkan rakan anda menonton rakaman internet langsung.

Kamera benar-benar tidak menarik dan tidak dapat dilihat sama sekali

cermin mata pengintip dengan kamera Full HD

Di kaca mata ada sensor gerak terpasang yang dapat menangkap pergerakan dan kemudian memberi peringatan kepada anda dalam bentuk pemberitahuan terus ke telefon bimbit anda melalui "Pro iCam". Sangat sesuai, apabila anda keluar dari pejabat dan anda ingin diberitahu semasa ketiadaan anda sama ada seseorang itu datang ke meja kerja anda. Gambar yang dirakam dirakam dalam resolusi Full HD 1920 x 1080p pada 25fps sesaat pada kad microSD hingga kapasiti maksimum 128GB. Cermin mata dilengkapi dengan bateri 220 mAh yang boleh dicas semula bersepadu, yang terpasang di bingkai kaca mata. Mengecas semula bateri disediakan melalui kabel USB mikro tertutup.

cermin mata elegan dengan kamera Full HD

Cermin mata pengintip adalah pilihan yang tepat untuk anda dalam situasi ketika anda perlu merakam pertemuan secara diam-diam tanpa rasa curiga untuk merakam. Goggles mempunyai berbagai kegunaan, kerana Anda juga dapat menggunakannya untuk percutian, konsert, sukan atau aktiviti lain, ketika anda ingin merakam pengalaman anda. Setelah menyambungkan cermin mata Full HD ke komputer anda melalui USB, ia berfungsi sebagai pembaca kad memori dan anda boleh memuat turun video dan foto yang dirakam terus ke PC atau notebook anda.

cermin mata dengan kamera wifi

Ciri-ciri cermin mata:

tambah Cermin mata hitam yang elegan untuk pakaian kasual dengan kamera
tambah Video HD penuh
tambah Sensor gerakan dengan pemberitahuan
tambah Sokongan WiFi dan P2P
tambah Menggunakan kad SD mikro sehingga 128GB

Spesifikasi cermin mata:

Cip: Hi3518E V200
Optik: 1.0 MP CMOS (OV9712
Resolusi foto: 4032 x 3024
Resolusi video: 1920 x 1080p
Kadar bingkai: 25fps
Pemampatan video: H.264
Sudut menembak: 90 °
Kad memori: kad microSD 4-128GB
Bateri: 220 mAh
Masa mengisi semula: 2-3 jam
Hayat bateri: sehingga 2 jam (masa bekerja)
Sambungan rangkaian: P2P, WiFi
Bekalan kuasa: DC-5V
Kabel kuasa: USB mikro
Sokongan sistem: iOS, Android
Dimensi: 30 mm x 30 mm x 150 mm
Berat: 160 g

Perisik telefon bimbit dengan penguat bluettooth 5W model terbaru setiap daripada kita mengetahui situasi kehidupan ketika anda menghargai jika seseorang dapat menasihati anda, atau membantu dalam situasi yang sukar, tanpa ada yang mengetahui tentangnya. Ia direka untuk pelajar semasa peperiksaan, untuk peniaga semasa mesyuarat perniagaan dan untuk situasi lain.

Telefon bimbit pengintip adalah peranti revolusioner yang membolehkan anda berhubung dengan seseorang dari jarak jauh melalui telefon bimbit atau pemancar anda, tanpa ada yang menyedarinya. Prinsipnya mudah, masukkan sahaja alat dengar mata-mata tanpa wayar (yang tidak kelihatan kerana ukurannya yang kecil) ke telinga anda, dan pasangkan leher kalung bluetooth (untuk berpasangan dengan telefon bimbit) dengan kuasa ultra dan penguat kuasa 5W , melalui mana isyarat dihantar tanpa wayar ke lubang suara, di mana isyarat berubah menjadi suara.

Kami mengesyorkan kepada pelanggan, agar mereka tidak membeli tiruan fon telinga mata-mata berkualiti rendah yang murah melalui penjual yang tidak disahkan.

Kami mempunyai jaminan 24 bulan untuk telefon bimbit pengintip. Nasihat dan perkhidmatan pakar. Fon kepala mata-mata dibentuk agar sesuai dengan gendang telinga, sehingga tidak kelihatan sama sekali. Mereka diperbuat daripada bahan yang tidak berbahaya.

telefon bimbit pengintip

Model canggih terkini dari alat dengar mata-mata yang popular. Dibandingkan dengan model sebelumnya, ia memiliki bentuk anatomi yang lebih baik untuk menutup telinga dengan sempurna terhadap kebocoran suara ke surroundig. Telefon bimbit terdiri daripada penerima sensitif (gegelung), pembesar suara mikro yang stabil , dengan suara yang sangat bersih dan jernih dengan bunyi yang berkurang.

alat dengar intip

Lubang telinga hanya dimasukkan ke saluran telinga di telinga anda. Cangkuk lut terpasang pada telefon bimbit yang mudah dikeluarkan oleh alat dengar. Untuk pengendalian telefon bimbit yang lebih mudah , kami menawarkan pinset magnet di e-shop kami. Termasuk dalam bungkusan adalah bateri yang tahan hingga 7 jam.

telefon bimbit pengintip

Ciri-ciri mata-mata alat dengar

tambah Reka bentuk profesional, kualiti bunyi yang sangat baik
tambah Bentuk ergonomik, pengendalian yang mudah
tambah Bateri: hayat bateri 1,55 V (337 SR 416SW) sehingga 7 jam
tambah Dimensi: 13x6mm
tambah Frekuensi kerja: semua frekuensi
tambah Kesambungan Bluetooth ke peranti mudah alih.
tambah Mudah dikawal dan diterima panggilan.
tambah Sokongan bebas tangan untuk komunikasi dua hala.
tambah Keupayaan untuk memulakan rakaman secara langsung dari telefon anda - untuk memainkan fail MP3.
tambah Masa bercakap untuk satu caj adalah sehingga 12 jam, sehingga 130 jam.
tambah Gelung bluetooth merangkumi bateri litium 700mAh terbina dalam
tambah Gelung bluetooth merangkumi penguat 5W
tambah Mikrofon bersepadu

jadual perbandingan telefon bimbit pengintip

Pakej berisi

 • Cermin mata dengan Kamera HD PENUH
 • Pembaca kad memori
 • Kabel USB mikro
 • CD perisian
 • Manual untuk cermin mata
 • Telefon bimbit pengintip terkini
 • Mikrofon
 • Bluetooth 5W - gelung leher
 • wayar USB
 • Penyesuai kuasa
 • Manual ke telefon bimbit

notis penting

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji setiap produk baru selama beberapa minggu dan setelah pemeriksaan terakhir, produk tersebut termasuk dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai
Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, peralatan pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, jalan keluarnya ialah pertukaran barang baru

CATATAN: Produk tanpa penghapusan (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang anda dapati mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi mereka menggunakan komponen berkualiti rendah seperti penguat, bateri, dll. Yang menghasilkan versi produk yang lebih rendah (lebih murah), jadi mereka mempunyai kesan yang besar terhadap keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Berdasarkan itu, kami mengesyorkan pelanggan kami untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian berdasarkan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian