Sentuh cermin mata pengintip dengan kamera HD + video langsung P2P + WiFi

Kod: 10-174
731,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 609,50 RM
habis dijual Maaf, produk ini telah kehabisan stok.
Ya! Kami Menghantar Ke US

Sentuh cermin mata pengintip dengan kamera HD + video langsung P2P + WiFi untuk dijual dalam talian. Kacamata bergaya dan mata-mata mempunyai penggunaan praktikal untuk rakaman tanpa perhatian.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Sentuh cermin mata pengintip dengan kamera HD + video langsung P2P + WiFi untuk dijual dalam talian. Kacamata bergaya dan mata-mata mempunyai penggunaan praktikal untuk rakaman persekitaran yang tidak disedari, dan untuk pembinaan ultra ringan hanya 40g, ia selesa untuk digunakan setiap hari. Pada masa yang sama, anda tidak perlu menekan butang apa pun kerana mereka hanya bertindak balas terhadap sentuhan . Dengan kacamata pengintip ini, anda merakam apa yang anda lihat semasa anda bebas dari tangan, tidak menimbulkan rasa curiga. Kelebihan lain adalah penghantaran langsung melalui sambungan WiFi terus ke telefon bimbit anda melalui aplikasi "Pro iCam" , yang tersedia secara percuma untuk Android dan iOS . Dengan aplikasinya, Anda tidak hanya dapat melihat gambar yang ditangkap, tetapi juga memutar ulang video yang dirakam. Berkat sokongan P2P , cermin mata dapat dihubungkan ke internet menggunakan telefon bimbit untuk membuat WiFi Hotspot dan membolehkan menonton rakaman langsung di internet untuk rakan anda.

Kamera dipasang ke dalam bingkai cermin mata dan scan melalui plastik lutsinar satu arah, yang memastikan kerahsiaannya. Kamera tidak dapat dilihat dengan mata kasar atau sudut mana pun , atau dengan lampu latar. Pengoperasiannya cukup mudah melalui pad sentuh di bahagian luar bingkai cermin mata dan juga dirancang agar tidak mencolok. Kacamata mata-mata ini mempunyai penyamaran yang sempurna terhadap sebarang kecurigaan kerana mereka bertindak sebagai makanan tambahan yang bergaya untuk pakaian anda.

Kamera tersembunyi dengan tepat di bingkai tontonan

Cermin mata dengan kamera mempunyai lensa jelas yang telus.

kamera dalam wifi cermin mata

Kacamata mempunyai sensor gerakan terpasang yang dapat mengesan pergerakan dan kemudian memberi amaran kepada anda melalui pemberitahuan terus ke telefon bimbit anda melalui aplikasi "Pro iCam" . Ciri yang berguna ketika anda perlu meninggalkan pejabat, tetapi pada masa yang sama anda perlu memastikan bahawa tidak ada yang akan mengunjungi meja anda semasa anda pergi. Gambar yang dirakam dirakam dalam Full HD pada 1920x1080p pada 30fps pada kad microSD sehingga maksimum 64GB . Cermin mata dilengkapi dengan bateri boleh dicas semula bersepadu dengan kapasiti 280 mAh, yang dipasang terus di lengan tontonan yang dapat ditanggalkan dan memastikan operasi kamera selama kira-kira 75 minit. Sekiranya anda perlu mengisi semula bateri, lepaskan lengan dan isi semula melalui kabel USB mikro . Kelebihan besarnya ialah ada satu lagi lengan ganti dengan bateri dalam bungkusan, yang anda pasangkan pada cermin mata semasa mengisi bateri yang lain . Ini membolehkan anda merakam video secara berterusan. Anda juga akan memahami fungsi mengecas bateri melalui Powerbank , yang akan memastikan bahawa anda sentiasa mempunyai bateri yang dicas.

cermin mata dengan kamera

Kacamata mata-mata adalah pilihan yang tepat untuk anda sekiranya anda perlu membuat rakaman pertemuan yang tidak mengganggu tanpa rasa curiga . Cermin mata mempunyai pelbagai kegunaan, kerana anda dapat menggunakannya, misalnya pada percutian, konsert atau ketika merakam pelbagai pengalaman hidup. Dengan menyambungkan cermin mata Full HD ke komputer anda melalui USB, ia berfungsi sebagai pembaca kad memori dan anda boleh memuat turun video dan foto yang dirakam terus ke PC atau komputer riba anda.

cermin mata dengan kamera HD

Ciri-ciri:

Cermin mata elegan dengan kamera HD
Sentuhan kawalan pada lengan cermin mata
Sensor gerakan dengan amaran pemberitahuan
Sokongan untuk sambungan WiFi dan P2P
Menggunakan kad microSD hingga 64 GB

Spesifikasi:

Optik: 2.0 MP CMOS
Resolusi video: 1920x1080p
Nisbah bingkai: 30fps
Pemampatan video: H.264
Format video: AVI
Sudut imbasan: 70 °
Kad memori: kad microSD 8-64GB
Bateri: 280 mAh
Hayat bateri: lebih kurang 75 minit (masa bekerja)
Masa pengecasan: 1-2 jam
Sambungan rangkaian: P2P, WiFi
Bekalan kuasa: DC-5V
Kabel kuasa: USB mikro
Sokongan sistem: iOS, Android
Dimensi: 149mm x 146mm x 41mm
Berat: 40 g

Kandungan Pakej:

1x cermin mata WiFi dengan kamera
Lengan Spectacle 2x dengan bateri
Adaptor Pengecasan 1x untuk lengan
Kabel USB mikro 1x
1x Membersihkan kain
1x USB dengan perisian
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian