Perisik kamera- tangki RC dengan pemindahan dalam talian dan rakaman gambar ke telefon bimbit

Kod: 10-129
777,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 647,82 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera pengintip- tangki RC dengan pemindahan dalam talian dan rakaman gambar ke telefon bimbit atau tablet, adalah mainan mata-mata yang tepat untuk anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera pengintip- tangki RC dengan pemindahan dalam talian dan rakaman gambar ke telefon bimbit atau tablet, adalah mainan mata-mata yang tepat untuk anda. Kamera SPY baru yang dikendalikan dari jarak jauh untuk telefon bimbit atau tablet Android dan iOS anda. Kereta yang dilacak I-Spy dilengkapi dengan kamera yang membolehkan anda memproyeksikan perjalanan kereta terus di paparan telefon anda. Untuk mengawal tangki, anda perlu memuat turun aplikasi yang disebut "I-Spy toys" dan kemudian menyambung ke rangkaian tangki WiFi. Kemudian, dalam penghantaran dalam talian, anda melihat di mana tangki kereta bergerak. Tangki I-Spy merekodkan keseluruhan perjalanan pada kamera dan gambar diproyeksikan secara langsung pada paparan telefon atau tablet anda. Terima kasih, anda boleh mengawal tangki walaupun tanpa sentuhan visual langsung jika berada di belakang sudut atau di bilik lain. Kamera boleh dimiringkan ke atas dan ke bawah untuk memeriksa tempat yang lebih tinggi.

Kereta mini I-spy dengan kamera

Semasa anda memulakan aplikasi, anda akan melihat transmisi dalam talian dari kamera yang terletak di tangki RC dan butang sentuh untuk mengawal kereta. Dua tuas di bahagian bawah layar digunakan untuk pergerakan, salah satunya mengendalikan pergerakan ke depan atau ke belakang, yang kedua berfungsi untuk membelok ke kiri atau kanan. Di bahagian atas skrin, anda akan menemui butang berfungsi, terutama untuk membuat foto, video, dll. Dengan giroskop di telefon atau tablet, anda juga dapat mengawal kereta i-Spy dengan gerak isyarat dan pergerakan. Sekiranya anda memiringkan tangan anda dengan alat kawalan ke bawah, tangki bergerak ke hadapan dan jika turun, tangki akan mundur ke belakang. Dengan memiringkan ke kiri atau kanan, tangki berpusing ke kiri atau kanan. Kereta pengintip boleh dicas semula melalui kabel USB melalui powerbank, jadi anda tidak bergantung pada pengisian dari rangkaian.

Kereta mini I.spy dengan kawalan kamera melalui skrin sentuh

Ciri-ciri:

tambah Video masa nyata
tambah Resolusi HD 1080x720P
tambah Rakaman video dan foto di telefon bimbit atau tablet anda
tambah Ontrol dengan skrin sentuh atau giroskop dengan memiringkan
tambah Kawalan dengan kecondongan menegak kamera

Spesifikasi:

Resolusi kamera: HD 1080x720
Bateri: 450mAh
Julat WiFi: sehingga 15m di ruang terbuka

Kandungan Pakej:

1x kereta mini I-Spy yang dijejaki dengan kamera
Kabel USB 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

95%