Lampu malam LED dengan kamera WiFi Full HD dan jam penggera + memori 16GB

Kod: 10-184
685,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 571,18 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Lampu malam LED dalam bentuk bulan dengan kamera WiFi Full HD dan jam penggera + memori 16GB + jam digital, USB boleh dicas semula.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Lampu malam LED dalam bentuk bulan dengan kamera WiFi Full HD dan jam penggera + memori 16GB + jam digital, USB boleh dicas semula. Lampu pelbagai fungsi - ia bukan hanya pencahayaan, tetapi juga kamera HD WiFi berkualiti tinggi, jam penggera intim, ia mempunyai mod tunda, tidur dan bangun, peredupan pintar bertingkat, kawalan sentuh dan USB boleh dicas semula. Lampu malam bulan LED dengan jam penggera , dengan jam digital mempunyai 14 LED dengan penyesuaian kecerahan yang sesuai untuk bilik tidur, bilik kanak-kanak, pejabat atau untuk perjalanan. Kamera video terletak di tengah bahagian atas lampu dan anda juga tidak akan menyedarinya. Perisik kamera tersembunyi yang boleh anda beli dalam talian dengan harga yang baik terus di kedai kami.

Ia boleh dihidupkan secara langsung melalui bateri lithium 1500mAh yang boleh dicas semula dengan bateri sehingga 48 jam (masa rakaman berterusan 1,5 jam) atau secara kekal melalui bekalan kuasa USB. Kelebihan besar produk ini adalah bahawa ia mempunyai pelbagai fungsi dan selain fungsi lampu malam dan jam penggera, ia juga memiliki kamera HD HD dengan tontonan Wi-Fi jarak jauh sehingga anda dapat menonton video dan foto langsung melalui aplikasi mudah alih .

Kamera HD 1080p WiFi tersembunyi

Kamera terbina dalam menyokong tontonan Wi-Fi jarak jauh sehingga anda dapat menonton video dan foto langsung melalui aplikasi mudah alih .

Muat turun aplikasi "HDeCAM" percuma melalui Google Play Store (untuk Android) atau Apple Store (untuk iOS) dan sambungkan peranti anda ke WiFi rumah anda, kemudian tonton video FULL HD hingga 1080p dalam masa nyata. Oleh itu, walaupun anda tidak hadir, anda dapat melihat apa yang berlaku di rumah, pejabat atau kedai anda. Ia juga menyokong fotografi kamera tersembunyi mini, hanya bekerja dengan Telefon Pintar anda semasa anda berada di rumah atau di luar rumah, dan anda dapat dengan mudah mengambil gambar dan kemudian menyimpan atau melihatnya menggunakan aplikasi yang boleh anda muat turun seperti yang dijelaskan dalam pakej produk.

kamera lampu meja

Cahaya lampu malam Bulan dapat memancarkan cahaya dari pelbagai kecerahan untuk menyesuaikan irama dan mood anda, membantu anda tertidur dan tidur dengan selesa. Lampu ini terbuat dari bahan tidak toksik , penjimatan tenaga, tidak berbau , mesra alam dan sesuai untuk penempatan di mana sahaja, tetapi terutama di atas meja di sisi katil. Mereka memodulasi jam biologi anda, yang membantu mempromosikan tidur yang nyenyak dan meningkatkan kesihatan anda.

Bulan lampu malam LED dengan jam penggera dan jam digital

Reka bentuk berpaten yang unik - reka bentuk bulan simulasi untuk fungsi paparan masa. Garis panjang di sepanjang perimeter lampu malam mewakili jam tangan dan titik pendek mewakili tangan minit, serta paparan berfungsi untuk paparan waktu digital yang mudah dibaca.

kamera wifi di lampu malam dengan jam penggera

Kombinasi lampu dan jam malam LED yang luar biasa - jam penggera yang menyenangkan secara visual dengan beberapa ciri elegan. Pencahayaan cahaya dan suara secara beransur-ansur memungkinkan untuk bangun tidur yang lebih lancar, terutama untuk kanak-kanak dan orang dewasa, dan juga bagi mereka yang mudah tidur.

Mod tidur tertidur yang canggih - jam pintar akan mulai redup dalam masa 60 minit dari sentuhan terakhir. Intensiti cahaya yang boleh disesuaikan - dengan menekan lama dan tahan butang bawah, anda dapat menyesuaikan kecerahan cahaya yang anda mahukan, sama ada untuk membaca atau sebelum tidur.

Lampu LED juga merupakan sumber cahaya yang hebat - ke bilik kanak-kanak dan sangat sesuai sebagai lampu malam di meja sisi katil. Cahayanya LEMBUT & CEPAT, sangat lembut dan menyenangkan, dan reka bentuknya kelihatan bagus dalam bentuk bulan. Penyelesaian yang baik untuk bangun pagi kanak-kanak yang bermasalah.

Hayat bateri yang panjang - bateri lithium 1500mAh yang boleh dicas semula terbina dalam menyediakan hayat bateri sehingga 48 jam apabila dicas sepenuhnya. 14 LED boleh berfungsi dalam jangka masa yang lama, anda tidak perlu mengecas lampu dengan kerap.

Bahan permukaan lampu getah bersertifikat ROHS mewah , mesra alam, sentuhan menyenangkan dan tahan calar. Jam waktu malam mempunyai fungsi paparan waktu, fungsi penggera, fungsi pencahayaan yang dapat disesuaikan, fungsi tidur, fungsi tunda, fungsi penjimatan tenaga, dll.

Ciri-ciri:

PLUS WiFi tersembunyi kamera HD berkualiti tinggi 1080p
PLUS Lampu malam dengan jam penggera
PLUS Paparan waktu digital dan jam (dalam bentuk LED)
PLUS Bangun tidur, tidur dan tidur
PLUS Melodi jam penggera yang menyenangkan dengan suara alam
PLUS Cahaya lembut bulan mewujudkan rasa harmoni dan kebahagiaan.

Ciri dan spesifikasi kamera tersembunyi:

Resolusi video 640 * 480/1280 * 720/1920 * 1080
Format video dan kadar bingkai: 25 fps, pemampatan H.264 (.AVI)
Resolusi foto 1920 * 1080 (format jpg)
Memori terbina dalam: 16GB
Sokongan penyegerakan masa
Masa rakaman berterusan 1,5 jam
Video jauh melalui aplikasi HDeCAM, fotografi, pengesanan mudah alih video
Sokongan untuk OS Android, iOS dan Windows

Ciri dan spesifikasi lampu malam:

Lampu malam + jam penggera + jam
14 LED dengan penyesuaian kecerahan
Bateri litium boleh dicas semula 1500mAh terbina dalam
Masa cas penuh: 3,5 jam
Bahan: ABS + PC
Input: DC / 5V-1A
Voltan: DC 5V
Port pengecasan: USB Mikro
Berat: 170 g
Dimensi: 128 x 41 x 134mm

Pakej merangkumi:

Lampu 1x Malam dengan jam penggera dan kamera WiFi
Kabel USB 1x
Manual pengguna 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian