Kamera WiFi pintar Mini HD + pengesanan gerakan

Kod: 10-136
559,30 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 466,10 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Kamera WiFi pintar Mini HD + pengesanan gerakan, menjalankan fungsi pengawal keselamatan rumah dan oleh itu memastikan pengawasan rumah semasa anda bekerja atau bercuti. Sentiasa maklum mengenai keadaan anda di rumah.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Mengapa kita yang terbaik?

Lebih 35,000 Pelanggan YT Lebih 1,000 Ulasan video YT 10 juta pandangan
Profesional perundingan
Ketua pasaran sudah 12 tahun
Semua produk kita sedang menguji

Penerangan produk

Kamera WiFi pintar mini HD + pengesanan gerakan, menjalankan fungsi pengawal keselamatan rumah dan oleh itu memastikan pengawasan rumah semasa anda bekerja atau bercuti. Sentiasa maklum mengenai keadaan anda di rumah. Kamera mini berkat sokongan WiFI menawarkan pilihan untuk berhubung dengan telefon pintar anda bila-bila masa dan di mana sahaja. Cukup muat turun aplikasi mudah alih "Clever Dog " yang tersedia untuk iO dan Android , pasangkan kedua-dua peranti melalui WiFi rumah, dan tonton ruang masa nyata di mana anda meletakkan kamera, misalnya rumah, pejabat, gudang, kedai.

keselamatan wifi kamera pengintip

Kamera HD pintar mini mempunyai sensor pengesanan gerakan terbina dalam yang meningkatkan penggunaannya dan oleh itu anda tidak perlu memeriksa rumah anda secara kekal. Sekiranya menangkap pergerakan di ruang kamera, anda akan segera menerima mesej di telefon pintar beserta gambar yang ditangkap dan anda akan dimaklumkan mengenai sebab berlakunya penggera. Anda juga dapat mengatur penggera kamera (menggonggong anjing, bunyi bip), untuk memberi amaran kepada pelaku potensial mengenai penangkapannya. Kamera ini juga menawarkan pemotretan waktu malam berkat empat LED inframerah yang kuat , yang membolehkan anda melihat ruangan dalam kegelapan penuh hingga 5 meter. Itulah sebabnya anda boleh bergantung pada perlindungan rumah anda selama 24 jam.

Kamera keselamatan HD

Kamera juga menyediakan pertuturan dua hala , anda dapat mendengar dan memberi respons terhadap apa yang berlaku semasa memantau. Pembesar suara dan mikrofon terbina dalam membolehkan anda menghubungi dengan cepat tanpa memerlukan sambungan telefon bimbit atau PC jika anda mempunyai dua kamera pintar mini HD. Adakah anda mempunyai rumah besar atau dua tingkat dan anda tidak mahu berteriak kepada anak-anak bahawa sudah tiba masanya? Cukup gunakan aplikasi mudah alih dan bercakap dengan anak-anak dengan kamera. Teknologi komunikasi P2P akan menjaga keselamatan data, kerana data tersebut tidak disimpan pada pelayan luaran. Foto dan rekod disimpan pada kad SD mikro 32GB (tidak termasuk). Dengan pemampatan video berkualiti tinggi, anda boleh menyimpan video sehingga 7 hari pada kad SD mikro 32 GB.

kamera dengan audio masa nyata pengesanan gerakan

Ciri-ciri:

tambah Video dalam masa nyata
tambah Ucapan dua hala
tambah Pengesan gerakan
tambah Video pintar
tambah Sambungan P2P
tambah Penglihatan malam inframerah

Spesifikasi:

Lensa: Warna CMOS Optik
Pemampatan video: H.264, 720p HD
Resolusi video: 720 x 576 @ 15fps
Audio: Mikrofon dan pembesar suara terbina dalam
Memori: menyokong kad SD mikro hingga 32GB
Suhu kerja: -10 ~ 60 ° C di dalam rumah
Sokongan sistem: iOS 6.0 atau lebih tinggi, Android 4.0 atau lebih tinggi.
Dimensi: (W) 43 mm x (H) 100 mm x (H) 33 mm
Berat: 80 g

Kandungan pakej:

Kamera pintar 1x Mini
Kabel USB 1x
1x Lekapan pendirian
1x Paket dengan 3 skru
Manual pengguna 1x

amaran

Mengapa membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji selama beberapa minggu setiap produk baru dan setelah pemeriksaan akhir disertakan dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai
Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati.
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk pengintip (kamera pengintip, peralatan pengintip) lebih dari 5 tahun pengalaman
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, penyelesaian diberikan dengan pertukaran untuk barang baru

CATATAN: Sekiranya anda menjumpai produk yang bersaing (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi komponen yang digunakan seperti penguat, bateri, dan lain-lain boleh menjadi versi produk dengan harga rendah (lebih murah), jadi ia memberi kesan yang besar pada keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Kami mengesyorkan kepada pelanggan untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian juga sesuai dengan fakta ini.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian