Kamera wifi dalam cermin mata hitam HD dengan kemungkinan streaming LANGSUNG melalui Internet

Kod: 10-119
621,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 517,50 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera wifi dalam cermin mata hitam HD dengan sokongan kad microSD hingga 64GB kemungkinan menonton siaran langsung melalui internet.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera wifi dalam cermin mata hitam HD dengan sokongan kad microSD hingga 64GB dan kemungkinan menonton streaming LANGSUNG melalui internet. Semua ciri ini menjadikan kamera dalam cermin mata hitam sebagai alat yang sesuai untuk merakam video dengan suara di mana sahaja anda berada. Sekiranya anda perlu merakam percakapan, perjumpaan atau hanya untuk merakam pengalaman dari percutian, atau untuk sukan yang berbeza, cermin mata dengan kamera HD ini direka untuk anda.

Cermin mata bergaya dengan gambar berkualiti HD dan kemungkinan streaming LANGSUNG melalui Internet.

Gelas wifi mempunyai sambungan ke penghala atau setelah membuat titik akses, Anda dapat menghubungkan kacamata ke telefon bimbit dan tablet anda. Semasa streaming langsung, empat pengguna boleh disambungkan ke cermin mata anda dan menonton live streaming di mana sahaja anda berada di dunia. Kelebihannya ialah anda merekodkan apa yang dapat anda lihat semasa tangan anda bebas terutamanya semasa aktiviti sukan atau bercuti, di mana mereka juga akan melindungi anda daripada terik matahari. Kacamata dengan kamera dapat dikendalikan dengan aplikasi P2PLiveCam melalui jaringan Wi-Fi lokal ketika dipasangkan dengan telefon bimbit, atau tablet Anda. Aplikasi ini menyokong sistem operasi Android dan iOS dan boleh dimuat turun dari Google Play atau iTunes. Pilihan lain adalah menyambungkannya melalui rangkaian WiFi tempatan ke komputer riba atau PC anda. Tidak ada yang lebih mudah dan praktikal daripada kamera yang disatukan ke dalam cermin mata. Rekod kamera disimpan terus ke dalam gelas pada kad microSD hingga 64GB (tidak termasuk).

cermin mata hitam dengan wifi kamera HD

Setelah dipasangkan dengan telefon atau tablet, anda boleh mengubah tetapan kamera atau kamera foto. Anda boleh memilih video HD 1080x720Pat 25fps, atau 640x480P pada 25fps. Video disimpan pada kad microSD dalam format ASF dan ketika merakam melalui rangkaian WiFi tempatan atau Internet, disimpan dalam format AVI. Rekod dari kad anda boleh melihat pratonton dalam program VLCPlayer atau SMPlayer yang boleh dimuat turun secara bebas. Kacamata juga boleh digunakan sebagai kamera keselamatan. Cukup letakkan contohnya di atas meja sehingga lensa dapat memantau kawasan yang anda perlukan dan melalui aplikasi anda dapat mengatur pengesanan gerakan. Penggera akan memberitahu anda melalui mesej gambar ketika gerakan dikesan dan video akan dirakam ke kad microSD, kemudian anda boleh memuat turunnya ke telefon bimbit anda. Pengesanan gerakan berkesan sehingga 6m. Penstriman video langsung dan rakaman video dengan suara. Mikrofon mampu merakam suara hingga 4m. Aplikasi ini juga mempunyai fitur yang memungkinkan rakaman siklik, yang bermaksud bahawa apabila kad penuh, secara automatik ia akan membuang rekod tertua dan merekod yang baru.

cermin mata hitam dengan kamera HD melalui wifi

Dengan menggunakan kad microSD 64 GB, ia dapat merakam video sehingga 64 jam dalam resolusi HD 1280x720P. Bateri terbina dalam mempunyai kapasiti 250mAh setiap satu cas dan akan merakam rakaman 25 minit. Kacamata juga dapat disambungkan ke POWERBANK yang membolehkan anda memperpanjang tempoh rakaman video dengan bateri luaran yang disambungkan (contohnya, apabila kapasiti POWERBANK adalah 2500mAh, masa rakaman adalah hingga 4 jam). Kamera dalam cermin mata hitam juga dapat disambungkan ke bekalan kuasa tetap melalui penyesuai kuasa USB. Lensa ini mempunyai sudut pandangan 120º yang membolehkan anda memantau kawasan yang luas.  

Cermin mata juga mempunyai satu diod LED berprestasi yang membolehkan anda berorientasi walaupun dalam kegelapan sepenuhnya. Pencahayaan praktikal ini akan anda hargai dalam banyak keadaan.


Ciri-ciri:

tambah Kamera wifi tersembunyi dalam gelas
tambah Resolusi HD dengan kemungkinan streaming LANGSUNG melalui Internet
tambah Pengesanan gerakan dan penghantaran mesej penggera.
tambah Penggunaan kad microSD hingga 64 GB
tambah Kemungkinan bekalan kuasa melalui POWERBANK
tambah Sambungan WiFi melalui rangkaian kawasan tempatan ATAU sambungan melalui penghala

spesifikasi:

Resolusi video: 1280x720P pada 25fps, 640x480 pada 25fps
Audio: rakaman suara hingga 5m
Format rakaman video: AFS / AVI
Memori: kad microSD sehingga kapasiti 64GB
Lensa: CMOS 2 piksel Mega
Sudut pandang: 120 º
Sambungan: USB
Sambungan melalui internet: ya
Jumlah sambungan dalam siaran langsung: 4 pengguna
Julat suhu: -20 hingga +60

Kandungan:

1x cermin mata Wifi dengan kamera
Kabel USB 1x
CD Pemasangan 1x
Manual 1x

notis penting

Mengapa membeli teknologi pengintip melalui e-shop kami?

Kami menguji selama beberapa minggu setiap produk baru dan setelah pemeriksaan akhir disertakan dalam penjualan
Tawaran kami bukanlah yang terbesar di pasaran, tetapi kami hanya menawarkan produk yang diuji oleh kami - produk mata-mata yang berkualiti dan boleh dipercayai
Kami bukan yang termurah, tetapi pelanggan kami adalah pelanggan yang berpuas hati.
Pengalaman bertahun-tahun dalam menjual produk perisik (kamera pengintip, peralatan pengintip) lebih daripada 5 tahun pengalaman
Nasihat pakar dalam pemasangan dan penyesuaian produk (melalui telefon atau e-mel)
Kami menawarkan jaminan 24 bulan untuk semua produk dan pengembalian percuma dalam masa 14 hari dari penghantaran
Kerjasama kami tidak berakhir dengan penjualan, kami menawarkan perkhidmatan pelanggan yang berkelayakan
Sekiranya ada tuntutan, kami cuba memendekkan masa untuk pemprosesan minimum (biasanya 7-14 hari). Sekiranya barang tidak berfungsi, penyelesaian diberikan dengan pertukaran untuk barang baru

CATATAN: Sekiranya anda menjumpai produk yang bersaing (dengan kos yang jauh lebih rendah) yang mungkin mempunyai reka bentuk yang sama, tetapi komponen yang digunakan seperti penguat, bateri, dan lain-lain boleh menjadi versi produk dengan harga rendah (lebih murah), jadi ia memberi kesan yang besar pada keseluruhan kualiti dan jangka hayat operasi. Kami mengesyorkan kepada pelanggan untuk mempertimbangkan keuntungan pelaburan dan pembelian juga sesuai dengan fakta ini.

Perbincangan produk (2)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

lau

cermin mata wifi kamera

laura balas

Adakah mungkin untuk mempunyai cermin mata dengan kanta yang jelas?

Diterjemah daripada: it
Cool Mania

Kamera wifi dalam cermin mata hitam HD dengan kemungkinan streaming LANGSUNG melalui Internet

Mario Bruchanik balas

Hai, hanya dalam model ini: <a href="https://www.cool-mania.it/spiare/telecamere-spia/telecamera-spia-nascosta-con-wifi-con-trasmissione-video-live-full-hd-p2p">https://www.cool-mania.it/spiare/telecamere-spia/telecamera-spia-nascosta-con-wifi-con-trasmissione-video-live-full-hd-p2p</a>

Diterjemah daripada: it
Mir

siaran langsung

Miroslav Antol balas

tolong, bagaimana strim langsung melalui internet berfungsi? Saya akan berminat dengan kualiti imej, kemungkinan untuk menyambung ke peranti serta penyimpanan rakaman. Terima kasih.

Diterjemah daripada: cs
Cool Mania

Kamera wifi dalam cermin mata hitam HD dengan kemungkinan streaming LANGSUNG melalui Internet

Pavel Kováčik balas

selamat hari,
Strim langsung berfungsi dengan memasangkan kamera dengan penghala wifi anda yang mempunyai akses internet. Kemudian anda menghidupkan Internet pada telefon bimbit anda dan selepas memulakan aplikasi, anda akan mengetahui perkara yang sedang diimbas oleh cermin mata itu. Jika cermin mata disambungkan dengan betul ke penghala wifi, telefon bimbit tidak perlu berada berdekatan dengan cermin mata, tetapi ia juga boleh berada di bandar lain. Imej yang distrim biasanya mempunyai kualiti imej yang lebih rendah daripada yang dibenarkan oleh cermin mata. Imej yang distrim boleh dirakam melalui aplikasi terus ke telefon bimbit, dan cermin mata juga merakam imej dalam resolusi penuh (HD 720p) ke kad memori.

Diterjemah daripada: cs
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian