Kamera pengintip wifi tersembunyi di jam penggera digital

Kod: 10-061
547,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 456,18 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera pengintip wifi yang tersembunyi di jam penggera digital membolehkan anda mengesan objek secara real time di komputer riba, tablet, atau telefon pintar / iPhone anda.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera pengintip wifi yang tersembunyi di jam penggera digital membolehkan anda mengesan objek secara real time di komputer riba, tablet, atau telefon pintar / iPhone anda. Kamera Wi-Fi yang boleh dipercayai dengan tempat rahsia tersembunyi yang baik, mungkin merupakan alat yang sangat kuat untuk memantau rumah atau pejabat anda semasa anda keluar, yang memastikan keselamatan diri dan harta benda. Ia mempunyai operasi yang mudah, tindak balas yang baik, reaksi cepat, gambar dan suara yang jelas.

Selain itu, kamera ini kelihatan seperti jam digital, jadi tidak ada yang menyangka bahawa ada kamera tersembunyi di dalamnya. Ia mempunyai bateri lithium yang boleh dicas semula yang boleh ditanggalkan yang dapat diganti dengan mudah, jika perlu. Rakaman video dengan suara pada 480p disimpan pada kad micro SD dengan sokongan hingga 32 GB. Letakkan kamera di tempat yang sesuai untuk pemantauan dan putar wifi ke kedudukan "hidup". Muat turun perisian pada komputer riba, tablet, telefon pintar anda dengan Android atau iPhone dan sambungkan peranti. Dengan cara ini anda dapat dengan mudah menonton siaran dalam talian kamera pengintip wifi di jam penggera.

penggera wifi

Penerangan:

Video: VGA (640 * 480)
Bingkai: 30fps
Kad memori: MicroSD / TF hingga 32 GB
Teknologi Sensor: CMOS
Bekalan kuasa: DC 5V / 1A

Pakej merangkumi:

Penggera Wifi 1x
1x Bateri Li-On yang boleh ditanggalkan
Kabel USB 1x
1x Pinset untuk memasukkan micro sd
Penyesuai 1x
Pembaca USB 1x
Manual 1x

Mengapa perlu membeli teknologi pengintip dari kami?

Kami adalah pengimport dan pengedar langsung teknologi pengintip dengan pengalaman bertahun-tahun. Keperluan kami mengenai pemprosesan dan penyempurnaan produk yang ditawarkan, kami berunding secara langsung dengan pengeluar. Setiap produk yang kami sertakan dalam penjualan mesti lulus kawalan kualiti masuk, dan hanya kemudian disertakan dalam tawaran produk mata-mata kami.

Ujian kami menunjukkan bahawa kami menjual teknik yang lebih cekap dan mempunyai jangka hayat yang lebih lama berbanding dengan produk yang bersaing. Sekiranya terdapat masalah teknikal yang tidak dijangka, kami berusaha menyelesaikan keadaan secepat mungkin ke arah kepuasan pelanggan.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian