Kamera pen Memori FULL HD + 8GB

Kod: 10-079
475,20 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 396,00 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera pen FULL HD + 8GB Memory - Kamera mini dalam pen atau mata-mata pena mempunyai kamera berkualiti terbina dalam yang merakam video atau mengambil gambar dengan kualiti yang sangat baik.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera pen FULL HD + 8GB Memory - Kamera mini dalam pen atau mata-mata pena mempunyai kamera berkualiti terbina dalam yang merakam video atau mengambil gambar dengan kualiti yang sangat baik. Sensor gambar super dapat merakam video walaupun dalam keadaan cahaya rendah. Full HD 1080p pada 30 bingkai sesaat atau 720p hingga 60 bingkai sesaat dengan pemampatan video H.264. Pena ini juga dilengkapi dengan mikrofon, bateri yang boleh dicas semula dan memori 8 GB terbina dalam. Pena sesuai untuk merakam di dalam atau di luar rumah. Mengendalikan pen sangat mudah - dengan satu butang. Dengan pen mata pengintip ini anda dapat menulis dan anda boleh menukar kartrij.

pen kamera hd penuh

Dengan menekan lama butang di bahagian atas, kamera beralih ke mod siap sedia, yang diberi isyarat oleh LED biru, yang berada di seberang pena, yang tetap tersembunyi dari sekitarnya. Rakaman video dimulakan dengan menekan butang dan dengan menekan seterusnya ia akan menghentikan rakaman dan video disimpan pada memori dalaman. Rakaman video menunjukkan tarikh dan masa rakaman.

HD Pen Kamera

Dengan mengklik dua kali dalam mod siap sedia, pen beralih ke mod pemotretan (penunjuk LED biru dan hijau berkedip). Dengan menekan butang seterusnya, Foto dibuat dan disimpan di memori dalaman. Kemudian, dengan mengklik dua kali berulang, pena beralih dari mod foto ke mod video. Pengecasan boleh dilakukan sama ada dari port USB yang disambungkan ke PC atau dari pengecas USB (tidak dibekalkan). Apabila disambungkan ke PC, peranti ini dapat digunakan sebagai pemacu kilat USB standard untuk pengarkiban data.

Ciri-ciri:
Kamera DVR miniatur tersembunyi dalam pena penulisan.
Mikrofon sensitif tinggi terbina dalam.
Kesambungan ke PC melalui port USB 2.0.

Spesifikasi teknikal:
Sudut Pandangan: 65 ̊
Pencahayaan minimum: 1 lux
Format Video: MOV
Format Mampatan: H.264
Resolusi video: 1920x1080, 1280x720
Kekerapan video: maksimum 1080p 30 fps, maksimum 720p 60 fps
Format gambar: JPG 204x1536
Antara muka USB: USB 2.0
Kemungkinan mengecas bateri melalui penyesuai DC 5V / 500mA
Kapasiti bateri: 380mAH
Dimensi (panjang, diameter): 155 mm x 15 mm
Berat: 50 g

Pakej mengandungi:
Pen penulisan 1x dengan kamera tersembunyi FULL HD dan memori 8 GB
Manual 1x


Mengapa perlu membeli teknologi pengintip dari kami?

Kami adalah pengimport dan pengedar langsung teknologi pengintip dengan pengalaman bertahun-tahun. Kami merujuk keperluan kami mengenai pemprosesan dan penyempurnaan produk yang ditawarkan secara langsung dengan pengeluar. Setiap produk yang kami sertakan dalam tawaran mesti melewati kawalan kualiti masuk, dan hanya itu termasuk dalam penawaran produk mata-mata kami.

Ujian kami menunjukkan bahawa kami menjual teknik yang lebih cekap dan mempunyai jangka hayat yang lebih lama berbanding dengan produk yang bersaing. Sekiranya terdapat masalah teknikal yang tidak dijangka, kami berusaha menyelesaikan keadaan secepat mungkin ke arah kepuasan pelanggan.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (4)

71%