Jam penggera dengan kamera + pengesanan gerakan

Kod: 10-008
299,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 249,18 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Jam penggera dengan kamera + pengesanan gerakan dijual dengan harga yang baik yang boleh anda beli dalam talian di e-kedai kami. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Jam penggera dengan kamera + pengesanan gerakan dijual dengan harga yang baik yang boleh anda beli dalam talian di e-kedai kami. Lihat tawaran kami dan cari apa yang anda cari.

Oleh itu, anda boleh merakam ketika anda menekan butang rakaman atau mengatur rakaman automatik apabila ada gerakan yang dikesan di hadapan kamera . Penyelesaian yang ideal untuk rakaman dalaman, luaran atau hanya ketika anda perlu memeriksa penyelewengan ruang atau mencuri barang-barang anda.

Jam penggera dengan kamera

Produk ini mempunyai resolusi tinggi (640x480) . Peranti ini menyokong kad SD mikro sehingga 32 GB. Peranti pelbagai fungsi ini dilengkapi dengan lebih banyak fungsi seperti : video, rakaman audio, video induksi, pembuatan gambar, kamera web, jam penggera elektrik dengan penyimpanan fail, dengan bateri berkapasiti tinggi. C amera dengan pengesanan gerakan

Isi semula dibuat melalui sambungan ke port USB komputer atau dengan penyambungan ke mana-mana pengecas USB (pengecas dinding atau kereta). Kamera mini dalam jam penggera LED IR merekam dalam mod pada 30 bingkai sesaat dalam format AVI pada resolusi 1280 * 720 piksel. Kamera dapat dihubungkan dengan USB ke PC yang disertakan dan kabel yang digunakan sebagai cakera luaran, yang memungkinkan anda memainkan rakaman di komputer.

Dengan peranti ini anda dapat merakam berterusan sehingga 12 jam v ideo dan 25 jam rakaman audio . Anda boleh merakam video dengan resolusi hingga 2.0 megapiksel. Peranti ini sangat sesuai untuk mencegah pencurian dan mendapatkan bukti.

Spesifikasi:

Piksel: 2 Megapiksel
Penyelesaian: VGA 640 * 480
Pengesan gerakan
Format video: AVI
Bingkai sesaat: 30fps
Sudut: 72 °
Format foto: JPEG 1600 * 1200
Masa rakaman video dengan caj penuh: 12 jam
Penggunaan kuasa: 130mA / 3.7V
Suhu penyimpanan: -20-80 °
Suhu operasi: -10-60 ° C
Kelembapan operasi: 15-85% RH
Jenis kad memori: Kad SD mikro hingga 32GB
Sambungan USB
Masa pengecasan: kira-kira 4 jam

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian