Keselamatan rumah tanpa wayar 360 ° HD kamera penuh + WiFi

Kod: 52-007
713,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 594,18 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Keselamatan rumah tanpa wayar 360 ° Full HD camera + WiFi adalah kamera mini inovatif dengan pengesanan gerakan dan pandangan mata ikan.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Keselamatan rumah tanpa wayar 360 ° Full HD camera + WiFi adalah kamera mini inovatif dengan pengesanan gerakan dan pandangan mata ikan, yang memastikan pemantauan rumah anda. Terima kasih kepada optik 220 ° berkualiti dua kali ganda, ia menghasilkan pandangan mata ikan dan dapat memberikan pemantauan dari satu bilik ke bilik. Tidak ada titik mati, tetapi liputan ruang seluas kira-kira 100m2, jadi anda akan mengawal semuanya. Untuk liputan yang begitu luas, anda memerlukan sekurang-kurangnya 4 kamera biasa, tetapi berkat kamera panorama 360 ° kami, anda akan menjimatkan banyak wang.

kamera mini panorama keselamatan

Kamera menyokong WiFi , membolehkan pemasangan mudah di dinding atau siling, dan kemampuan untuk mengawal melalui telefon bimbit. Cukup muat turun aplikasi mudah alih anda (iOS, Android) ke telefon pintar anda, pasangkan kedua-dua peranti, dan mulailah menonton gambar dalam masa nyata. Kamera keselamatan dapat disambungkan ke penghala rumah melalui WiFi atau Hot Spot, yang membolehkan anda melihat gambar kapan saja dan di mana sahaja menggunakan telefon bimbit anda. Imej kamera penggambaran dapat disesuaikan dengan menggeser jari anda ke telefon pintar untuk menetapkan sudut pandangan yang ideal yang menjadikan kamera panorama penjaga yang ideal untuk kegunaan dalaman.

kamera wifi panoramaponoramaticka bezdrotova kamera

Kamera panorama juga mempunyai fitur pengesanan gerakan untuk memulakan rakaman ketika gerakan di ruang terdeteksi. Ciri hebat, berkat anda tidak akan melepaskan gambar penting, kerana hanya gambar semasa aktiviti akan diambil. Kamera tidak menghadapi masalah dalam keadaan pencahayaan yang buruk, atau bahkan dalam kegelapan mutlak kerana cahaya LED inframerah. Kamera ini juga menawarkan komunikasi dua hala kerana ia mempunyai mikrofon dan pembesar suara sensitif yang tinggi. Semasa menonton gambar, anda boleh mendengar dan bercakap dengan bayi atau haiwan kesayangan anda semasa anda bekerja. Rekod yang dirakam melalui pemampatan H.264 untuk mengurangkan ukuran fail dan kemudian disimpan pada kad micro SD yang disokong hingga 32 GB (tidak termasuk).

Ciri-ciri:

tambah Video masa nyata HD Penuh
tambah Komunikasi dua hala
tambah Pengesan gerakan
tambah Sambungan WiFi
tambah Penglihatan inframerah

Spesifikasi:

Sensor: Sony IMX323 x2 (2 MPx x2)
Sudut pandang: 220 ° x2
Format video: H.264
Resolusi maksimum: 1920x1080 15fps
Internet: WiFi 2,4G
Resolusi video: HD 1280x960
Audio: Mikrofon dan pembesar suara terbina dalam
Sokongan sistem: iOS 6.0 atau lebih tinggi, Android 4.0 atau lebih tinggi.
Dimensi: (W) 43 mm x (H) 82,5 mm (D) 43 mm

Pakej kandungan:

Kamera Panorama 1x
Kabel USB 1x
Panduan pengguna 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian