Kamera WiFi Luar IPI Patio iSensor - Definisi Tinggi + sudut pandangan 240 ° berputar

Kod: 52-002
1 145,40 RM 777,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 647,82 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera WiFi luaran IP iSensor Patio - Definisi Tinggi + sudut pandangan 240 ° berputar Ia adalah kamera keselamatan yang tahan air dan tahan terhadap sinaran UV.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Luaran IP WiFi Camera iSensor Patio - Definisi Tinggi + sudut pandangan 240 ° berputar Ia adalah kamera keselamatan yang tahan air dan tahan terhadap sinaran UV. Ini adalah sistem keselamatan pemasangan sendiri yang dirancang bukan hanya untuk kegunaan dalaman, tetapi juga untuk kegunaan luaran, kerana berkat pembungkusannya benar-benar tahan terhadap air dan sinaran UV. Kamera ini sesuai terutamanya untuk isi rumah, untuk memantau rumah dari luar . Ia boleh dipasang misalnya di dinding luar rumah dan memantau kawasan pintu masuk, tempat letak kereta dan taman atau tempat lain di mana anda ingin mendapatkan gambaran keseluruhan mengenai apa yang berlaku.

Ini dapat digunakan sebagai kamera bel pintu di pintu, karena memiliki mikrofon bawaan untuk komunikasi dua arah. Pemasangan sangat mudah. Setelah memuat turun aplikasi Amaryllo dengan sokongan sistem operasi Android dan iOS dari Google Play, ia akan membimbing anda melalui pemasangan kamera IP. Aplikasi ini mengandungi pelbagai pengaturan sensor yang memungkinkan anda mengatur kamera IP sesuai dengan keperluan anda. Dengan aplikasi ini perangkat dipasangkan dengan penghala WiFi, dan sistem keamanan diaktifkan. Kamera mengingat hingga 4 rangkaian WiFi yang berbeza , jadi tidak menjadi masalah dengan pemindahan dan menukar tempat penggunaan.

Kamera IP rumah iSensor patio kalis air dan UV

Komunikasi lengkap disediakan melalui enkripsi 256-bit yang tidak tersedia. Oleh itu, kualiti, keselamatan dan kelajuan penghantaran video dan audio berada pada tahap tertinggi. Melalui aplikasi tersebut anda dapat menonton siaran langsung kamera dalam resolusi HD 1280x720. Apabila distorsi sensor audio atau sensor gerakan, kamera mencetuskan penggera kilau, menyalakan lampu LED yang terang dan anda akan menerima pemberitahuan mesej dan gambar melalui aplikasi ke telefon bimbit anda. Anda boleh memulakan siaran langsung untuk melihat apa yang berlaku. Setelah menetapkan, anda dapat menyimpan video atau foto ke memori 4GB terbina dalam.

Kamera mempunyai motor terpasang, yang membolehkannya bergerak hingga 170 °. Kanta mempunyai jarak pandangan 70 °. Bersama-sama dapat menutup sudut tontonan hingga 240 ° yang memungkinkan anda memantau seluruh ruangan tempat kamera dipasang. Kamera tidak menawarkan penglihatan malam yang aktif dengan LED IR, tetapi dilengkapi dengan cahaya bawaan yang berfungsi sebagai cahaya malam jika anda ingin melihat gambar kamera langsung. Ciri pilihan yang meningkatkan kualiti gambar adalah pampasan lampu latar.

kamera IP rumah iSensor patio kamera pergerakan

Kamera keselamatan IP rumah terus dihidupkan melalui USB mikro dan penyesuai AC / DC. Penggunaan kuasa minimum hanya 1A / 5V jadi jika perlu, anda boleh menghidupkannya melalui POWERBANK di tempat-tempat di mana anda tidak mempunyai akses ke grid elektrik. Syarikat Amaryllo menawarkan kemungkinan penyimpanan luaran yang dapat disesuaikan pada pelayannya. Ia menawarkan simpanan video penggera 3 hari secara percuma. Setiap penggera direkodkan dalam jangka masa 10 saat dan disimpan pada simpanan luaran. Ini cukup untuk mengetahui apa yang berlaku dan mempunyai bukti video. Amaryllo juga menawarkan pilihan untuk mengaktifkan perkhidmatan 30 hari atau 365 hari, yang menyediakan ruang penyimpanan luaran di pelayan mereka untuk video dan foto anda. Set itu merangkumi ciri tambahan. Pakej boleh diuji dalam versi percubaan 30 hari. Mengaktifkan perkhidmatan disediakan dalam empat langkah mudah menggunakan arahan dan kod QR yang dilampirkan. Perkhidmatan yang diberikan oleh Amaryllo dikenakan bayaran.

Storan luaran kamera keselamatan rumah IP Bermudian

Ciri-ciri:

tambah Kamera Keselamatan IP Tanpa Wayar yang tahan terhadap sinaran air dan UV
tambah Sudut pandang hingga 240 °
tambah Sensor gerakan dan audio dengan penghantaran audio dua hala
tambah Memori 8 GB terbina dalam
tambah Strim video langsung dengan kemungkinan zoom digital 4x
tambah Menghantar pemberitahuan mengenai gangguan pada telefon bimbit anda

Spesifikasi:

Sensor gambar: 1/4 "CMOS
Resolusi: 1280x720 HD 30fps 720P / 480P, 360P
Zum digital: 4x
Sudut Pandangan: 70 °
Sudut dengan memutar kamera 170 °
Pemampatan video: H.264, MJPEG
Memori: 8 GB terbina dalam
Keselamatan video: Penyulitan 256 bit
Protokol rangkaian: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Mikrofon terbina dalam: Ya
Sensor gerakan: Ya
Sensor bunyi: Ya
Audio: mikrofon dua hala terbina dalam
Menghantar pemberitahuan ke peranti, mesej dan gambar: Ya
Penglihatan malam: Penglihatan malam disediakan di dasar pencahayaan LED ketika penggera bermula
Kuasa: Bekalan kuasa 1A / 5V dengan sambungan USB
Bekalan kuasa sekunder: sambungan melalui POWERBANK
Sistem Operasi: iOS 7 dan lebih tinggi, Android 4.1 dan lebih tinggi
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n
Dimensi: tinggi 12cm, diameter 3,6 cm
Suhu operasi: 0-35 ° C
Berat: 150g

Kandungan:

1x Kamera Keselamatan IP Rumah
Kabel USB mikro 1x
1x penyesuai AC / DC
1x Bahan pemasangan (skru)
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian