Kamera WiFi FULL HD keselamatan dengan LED IR malam + sudut putaran 360 ° dan Penjejakan pintar

Kod: 52-008
685,40 RM 593,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 494,50 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera WiFi FULL HD keselamatan dengan sudut putaran LED IR + 360 ° dan penjejakan automatik pintar akan memberikan pengawasan rumah sekiranya anda tiada.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera WiFi FULL HD keselamatan dengan sudut putaran IR malam + 360 ° dan penjejakan auto pintar akan memberikan pengawasan rumah sekiranya anda tidak hadir. Kamera ini dilengkapi dengan IR Night Vision dalam jarak 10m , sensor gerakan PIR dan dua sensor bunyi. Ia mempunyai transmisi audio dan video dua arah dalam kualiti HD yang membolehkannya digunakan sebagai monitor bayi atau kamera haiwan peliharaan interaktif untuk haiwan kesayangan anda. Anda juga boleh menggunakan zoom digital 4x untuk penghantaran langsung . Ini adalah sistem keselamatan yang bertujuan untuk kegunaan dalaman. Kamera IP sangat sesuai untuk isi rumah memantau rumah, flat, anak-anak dan haiwan peliharaan , tetapi juga boleh digunakan di pejabat dan di tempat lain di mana anda ingin mendapatkan gambaran keseluruhan mengenai apa yang berlaku.

Kamera akan mengesan pergerakan anda dan secara automatik menghidupkan kedudukan anda

kamera wifi keselamatan

Pemasangan kamera sangat mudah. Setelah anda memuat turun aplikasi CamEye dengan sokongan Android dan IOS, anda boleh menyambungkan kamera anda ke rangkaian anda menggunakan kabel rangkaian klasik atau teknologi tanpa wayar WiFi , dan kemudian anda boleh menggunakan pilihan kamera melalui aplikasi telefon pintar. Aplikasi ini merangkumi tetapan sensor yang berbeza untuk membantu anda menyiapkan kamera IP anda mengikut keperluan. Komunikasi lengkap disediakan melalui sistem penyulitan 256-bit yang tidak dapat ditembus.

Oleh itu, kualiti, keselamatan dan kelajuan penghantaran video dan audio berada pada tahap tertinggi. Melalui aplikasinya, anda menonton Siaran langsung dengan kamera dalam resolusi FULL HD 1920x1080. Sekiranya terdapat gangguan sensor audio atau gerakan, kamera akan memicu bunyi penggera yang mengerikan, dan anda akan menerima pemberitahuan teks dan gambar melalui aplikasi ke telefon bimbit anda. Anda boleh memulakan penghantaran langsung untuk melihat apa yang berlaku. Setelah menetapkan, video atau foto dapat disimpan pada kad memori hingga 128GB. Audio komunikasi dua hala membolehkan anda berkomunikasi dari jauh. Kamera mempunyai motor terpasang yang membolehkan gerakan 360 ° yang membolehkan anda menonton seluruh ruangan di mana kamera dipasang.

Kamera keselamatan IP rumah dikuasakan secara kekal oleh penyesuai mikro USB dan AC / DC. Penggunaan kuasa minimum hanya 2A / 5V, yang membolehkan bekalan kuasa melalui powerbank, di tempat di mana anda tidak mempunyai akses ke rangkaian. Dengan menggunakan pendakap, anda boleh memasangnya di pelbagai permukaan atau meletakkannya secara longgar di perabot.

Ciri-ciri:

PLUS Kamera keselamatan WiFi pintar dengan penglihatan malam IR
tambah Pengesanan pergerakan dan pengesanan orang yang dikesan
tambah Sensor gerakan dan suara dengan penghantaran audio dua hala
tambah Menggunakan kad microSD sehingga 128GB
tambah Menghantar pemberitahuan ke telefon bimbit anda

Spesifikasi:

Sensor gambar: 1/3 "CMOS IR
Resolusi kamera: 1920x1080p Full HD
Sudut pandangan: Mendatar 355 ° (menegak 110 °)
Format video: AVI
Format termampat: H.264
Sudut pandang: 180 °
Penglihatan malam: LED IR
Jarak IR: 10m
Pengesanan bunyi dan gerakan
Kapasiti maksimum kad memori: 128 GB
Kuasa: Bekalan kuasa 2A / 5V dengan sambungan USB
Sistem operasi: iOS 7 dan lebih tinggi, Android 4.1 dan lebih tinggi
WiFi: Wi-Fi 802.11 b / g / n

Kandungan Pakej:

• 1x Kamera HD
• 1x kabel USB
• 1x Panduan pengguna
• 1x pemegang Kamera
• Set skru pemasangan 1x
• 1x kabel LAN 1m

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian