Atom AR3S Kamera Keselamatan IP Luar dengan pengesanan wajah + penjejakan automatik dengan 360 ° - Anugerah CES Innovations 2017

Kod: 52-006
2 295,40 RM 1 835,40 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 1 529,50 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Kamera Keselamatan IP Luaran Atom AR3S dengan pengesanan wajah + penjejakan automatik dan sudut tontonan 360 °.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kamera Keselamatan IP Luaran Atom AR3S dengan pengesanan wajah + penjejakan automatik dengan sudut tontonan hingga 360 ° - CES Innovations Award 2017. Kamera ini direka untuk kegunaan luaran, seperti pemantauan rumah (pintu depan dan sekitarnya). Berkat fungsi berputar 360 ° secara mendatar dan 108 ° secara menegak mampu memantau kawasan yang luas. Pengesanan moton disediakan oleh tiga sensor, satu di depan kamera, dan dua di belakang. Terima kasih kepada susun atur sensor, seolah-olah kamera bahkan dapat melihat hingga ke belakang kamera. Setelah mengesan pergerakan melalui sensor, kamera segera berubah ke arah yang diinginkan dan menumpukan perhatian kepada pengganggu kawasan yang dipantau. Lensa dapat mengenali pergerakan wajah dan manusia dan terus mengikuti pergerakannya. Kemudian ia menghantar mesej amaran dengan gambar di telefon bimbit anda (tablet) mengenai gangguan kawasan yang dipantau. Kamera mempunyai penyambung untuk sambungan rangkaian di mana ia dapat disambungkan ke penghala anda dengan kabel dan bukan hanya melalui sambungan wifi.  

Rekod kamera disimpan mengikut tetapan anda di awan anda sendiri, atau anda boleh menggunakan ruang penyimpanan menggunakan penyambungan dengan akaun Google anda ke Google Disk di mana anda mempunyai 15 GB percuma. Penyediaan dan sambungan dengan Akaun Google anda mudah dan dibuat secara langsung melalui aplikasi Amaryllo. Pilihan lain adalah menyambungkan kamera Atom secara langsung ke awan syarikat Amaryllo, yang menawarkan penyimpanan video percuma di pelayannya untuk mengarkibkan 24 jam terakhir dan tiga hari penyimpanan amaran amaran 10 saat setelah dikesan. Program pengarkiban lain dikenakan bayaran.

kamera luaran keselamatan dengan pengesanan gerakan dan wajah

Kamera keselamatan ATOM AR3S mempunyai aliran audio dan video dua hala terbina dalam kualiti Full HD yang membolehkan anda menggunakannya sebagai pengawal video. Setelah mengesan gerakan di depan kamera rumah, memulakan aliran video di telefon bimbit anda dan melalui audio dua hala, anda dapat berkomunikasi dengan orang di hadapan kamera. Fungsi pengesanan wajah membolehkan kamera mengenali wajah manusia. Pada penggera, kamera akan menghantar amaran dengan foto mengesan gerakan. Selepas itu, kamera cuba mengesan wajah dan setelah ia dapat mengesannya, ia akan menghantar gambar wajah seseorang. Peranti hanya mengesan wajah manusia. Ia tidak bertindak balas terhadap haiwan atau benda mati lain. Pengesanan gerakan juga disokong oleh fungsi memantau seseorang atau orang di kawasan tontonan kamera. Motor servo membolehkan kamera berputar secara automatik dan mengesan pergerakan orang yang dikesan. Kamera mempunyai fungsi pengesanan gerakan dan pemantauan objek yang dikesan dalam jarak 12 m.

Ini benar-benar kamera pintar TOP, yang memperoleh penghargaan berprestij CES pada tahun 2017, dalam bidang inovasi dalam pasaran kamera digital.

Kamera IP perlindungan

Kamera dilengkapi dengan penglihatan malam IR dengan 4 LED IR dalam jarak 5m, sensor gerakan 3x PIR dan sensor bunyi. Semasa penghantaran langsung, anda boleh menggunakan zoom digital 4x. Ini adalah sistem keselamatan yang dipasang sendiri, yang direka untuk penggunaan luaran dan dalaman. Kamera ini sangat sesuai untuk memantau sekitarnya dan pintu masuk rumah, tetapi juga dapat digunakan untuk memantau penyimpanan, pintu gerbang, pemantauan objek, dan tempat lain di mana anda ingin melihat gambaran umum mengenai apa yang sedang berlaku. Pemasangan sangat mudah. Setelah memuat turun aplikasi Amaryllo dengan sokongan OS Android dan iOS melalui GOOGLEPLAY anda akan dipandu melalui keseluruhan pemasangan kamera IP.

Aplikasi ini mengandungi pelbagai tetapan sensor yang membolehkan anda mengatur kamera IP sesuai dengan keperluan anda. Melalui aplikasi peranti dipasangkan dengan penghala WiFi dan sistem keselamatan aktif. Kamera mengingat hingga 4 rangkaian Wi-Fi yang berbeza sehingga Anda dapat terhubung dengan berbagai router dan jika terjadi kegagalan pada satu sambungan, kamera akan tersambung ke rangkaian Wi-Fi lain, yang disimpan dalam memori dan berada dalam jangkauannya. Dalam aplikasi ini juga dapat menghubungkan kamera tambahan dari Amaryllo. Oleh itu, anda boleh merangkumi beberapa lokasi dan bertukar antara kamera.

Kamera keselamatan dengan pengesanan wajah dan sudut pandangan 360

Komunikasi lengkap melalui penyulitan 256-bit yang tidak dapat diakses. Oleh itu, kualiti, keselamatan dan kelajuan penghantaran video dan audio berada pada tahap tertinggi. Melalui aplikasi anda dapat menonton siaran langsung kamera dalam resolusi Full HD 1920x1080. Mengganggu sensor audio atau gerakan, kamera melancarkan penggera suar dan anda akan menerima isyarat teks dan gambar melalui aplikasi di telefon bimbit anda. Anda boleh memulakan siaran langsung untuk melihat apa yang berlaku. Audio dua hala membolehkan anda berkomunikasi dari jauh. Kamera mempunyai motor terpasang, yang memungkinkannya bergerak 360 ° yang membolehkan anda memantau seluruh kawasan di mana kamera dipasang.

Pemasangan kamera keselamatan fd OUTDOOR IP dengan penyesuaiR 3 mewakili tetapan aplikasi

Kamera keselamatan IP luaran dikuasakan secara kekal melalui mikro USB dan penyesuai AC / DC. Dengan pendakap yang disertakan, anda boleh memasangnya di siling, di tempat di mana ia akan mempunyai pemandangan terbaik dalam jarak 360 °. Syarikat Amaryllo menawarkan dengan kamera pilihan penyesuaian storan luaran pada pelayannya. Ia menawarkan perkhidmatan simpanan video penggera 3 hari secara percuma. Setiap penggera dirakam pada storan luaran dalam video 10 saat. Ini cukup untuk mengetahui apa yang berlaku dan anda mempunyai bukti video.

Amaryllo juga menawarkan pilihan untuk mengaktifkan perkhidmatan perkhidmatan 7 hari, 30 hari atau 365 hari yang menyediakan storan luaran pada pelayan mereka untuk video dan foto anda. Fungsi lain juga termasuk dalam pakej. Anda boleh menguji bungkusannya dalam percubaan 30 hari. Mengaktifkan perkhidmatan boleh didapati dalam empat langkah mudah menggunakan arahan dan kod QR yang dilampirkan. Perkhidmatan yang diberikan oleh Amaryllo dikenakan bayaran. Google menawarkan ruang simpanan percuma 15 GB dan anda boleh menyambung ke sana melalui aplikasi dan akaun Google anda.

ciri aplikasi atom AR

Ciri-ciri:

tambah Kamera IP Keselamatan WiFi dengan Penglihatan Malam IR
tambah Pengesanan wajah dan pengesanan orang yang dikesan
tambah PIR 3x dan sensor bunyi dengan penghantaran audio dua hala
tambah Kemungkinan untuk menyambungkan storan Google percuma dengan kapasiti 15 GB data
tambah Pengesanan pergerakan dan pengesanan orang yang dikesan dalam jarak 12 meter
tambah Sambungan melalui rangkaian Wi-Fi atau melalui kabel rangkaian

Spesifikasi:

Sensor gambar: CMOS 1 / 2,7 "
Resolusi: Full HD 1920x1080 30fps, 720P, 480P, 360P
Zum Digital: 4x
Gambar sudut dengan memutar kamera: 360 °
Pemampatan Video: H.264, MJPEG
Memori: 8 GB terbina dalam
Penyulitan 256 bit keselamatan video
Protokol rangkaian: TCP / IP, UDP / IP, HTTP / HTTPS, FTP, DHCP, NTP, WPS
Mikrofon terbina dalam:
Pengesanan wajah: ya (menjejaki orang yang dikesan dengan pangkalan data wajah)
Sensor gerakan: Sensor gerakan 3x PIR
Sensor bunyi: sensor bunyi
Audio: mikrofon dua hala terbina dalam
Menghantar pemberitahuan ke peranti, teks dan gambar: Ya
Penglihatan Malam IR: 4 LED LED
Voltan: 12V / 3,75A DC
Perlindungan IP: kalis air, tahan debu IP66
Sistem Operasi: iOS 7 dan lebih tinggi, Android 4.1 dan lebih tinggi
WiFi: MIMO 2x2 2,4GHz 802.11 b / g / n tanpa wayar
Dimensi: 130x110x63 mm
Suhu operasi: -30 hingga 50 ° C
Berat: 0,8 kg


Kandungan:

1x Kamera Keselamatan IP Luar
1x Pad untuk memasang kamera di siling
1x penyesuai AC / DC
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian