Quack - Muncung pelindung itik untuk anjing

Kod: 200-009
141,00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 117,50 RM
Akan datang dalam tawaran kami

Quack - moncong pelindung itik untuk anjing. Letakkan moncong di kepala anjing anda dan anda mempunyai seekor itik berkaki empat yang ramah.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Quack - moncong pelindung itik untuk anjing. Orang Jepun datang dengan idea bagaimana mengubah bibir anjing tradisional yang brutal menjadi sesuatu yang menyenangkan dan tidak berbahaya. Mereka membuat moncong lucu untuk anjing bernama Quack, yang berbentuk bebek. Letakkan moncong di kepala anjing anda dan anda mempunyai seekor itik berkaki empat yang ramah.

muncung itik

Secara keseluruhannya, anjing anda akan kelihatan tidak berbahaya, tetapi anda pasti akan menimbulkan sensasi ketika berjalan-jalan, kerana orang akan tertanya-tanya dan bersenang-senang di moncong itik, terutamanya kanak-kanak pasti akan merasa gembira. Mari kita berharap anjing anda tidak terlalu tersinggung kerana aksesori ini.

moncong anjing puyuh

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (4)

1%
1%
Jioaiw

Quack - Muncung pelindung itik untuk anjing

- tiada apa
- berbahaya untuk anjing
- shunt dari Aliexpress untuk 2 euro
Diterjemah daripada: cs
1%
Šárka

Diada-adakan oleh orang bodoh

MEREKA TIDAK WUJUD!
Dicipta oleh orang bodoh...seseorang yang tidak tahu bahawa bernafas dengan mulut terbuka adalah satu-satunya cara untuk anjing menyejukkan badan. Ia bukan sahaja gila dan menjadikan anjing sebagai itik adalah tidak dihormati (seperti anjing sebagai itik), tetapi yang paling penting ia adalah BAHAYA!!! Seseorang masih akan memahami bahawa seseorang akan mencipta seram sedemikian, apa yang lebih teruk ialah seseorang yang bijak juga akan menganggapnya sebagai rancangan perniagaan.
Diterjemah daripada: cs
1%
To snad ne!

Quack - Muncung pelindung itik untuk anjing

tiada
Lagipun, ini adalah produk yang boleh membahayakan nyawa anjing. Bagaimana ia boleh dijual?!
Menjadikan anjing bodoh dan juga menafikannya satu-satunya peluang untuk menyejukkan badan. Jika anda suka anjing, pasti dapatkannya.
Diterjemah daripada: cs
1%

lembu

tiada apa-apa!
Ini adalah karut yang dahsyat! Anjing mesti mempunyai ruang untuk membuka mulutnya untuk menyejukkan dan bernafas apabila ia hangat. Ini adalah untuk seseorang membunuh anjing/jalang hanya kerana mereka mahu ia kelihatan seperti "itik". Tak kelakar pun, apatah lagi praktikal. Menjual ini benar-benar melampaui batas!
Diterjemah daripada: cs