Pengudaraan wain decanter mini

Kod: 94-005
160.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 133.33 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Pengudaraan wain decanter mini. Diameter leher 22 mm tanpa penapis. Sebaik sahaja anda mencuba produk ini, anda akan menyukainya. Telah diketahui, bahawa anggur itu terasa lebih enak ketika diudara.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Pengudaraan wain decanter mini. Diameter leher 22 mm tanpa penapis. Sebaik sahaja anda mencuba produk ini, anda akan menyukainya. Telah diketahui, bahawa anggur itu terasa lebih enak ketika diudara. Decanter aerator mini menawarkan yang tepat. Sekiranya anda sedang menyiapkan pesta di rumah dan anda ingin mendapat perhatian dari para tetamu, ini adalah cara terbaik untuk meningkatkan pesta. Tetamu anda akan menikmati pesta yang baik dan lebih-lebih lagi, mereka akan menghargai rasa wain yang berkualiti.

pengudaraan mini

Bagaimana cara membuat anggur tanpa aksesori dan pengalaman sommelier profesional? Cuba gunakan aerator Angel kami, penggunaannya sangat mudah, dan pencabutan wain dikurangkan minimum. Pencabutan wain di dalam kafe boleh mengambil masa beberapa jam untuk mencapai kesan yang betul. Aerator yang sangat baik dapat menekankan rasa dan aroma wain langsung dari botol dengan menuangkan wain melalui alat pengudaraan ke dalam gelas.

Corong decanting dilengkapi dengan ayakan yang menangkap sedimen terkecil sekalipun dalam wain, dan saluran udara akan menguduskan wain dalam sekejap. Terdapat prosedur yang lebih sederhana yang dapat menekankan rasa dan aroma wain anda, untuk mendapatkan pengalaman yang sempurna.

Sekiranya anda mempunyai cita rasa wain yang baik, tetapi anda mempunyai sedikit masa, ia adalah alat penjimat masa yang sesuai. Lupakan menunggu satu jam sehingga nafas wain. Anda hanya perlu membuka dan mencurahkan

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian