Decanter wain dengan leher sempit - SET MAGIC

Kod: 94-002
245.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 204.17 RM
dalam stok Produk dalam stok, sedia untuk dihantar.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Decanter wain dengan leher sempit - SET MAGIC - diameter leher 27 mm dengan ayak. Sebaik sahaja anda mencubanya, anda akan menyukai produk ini.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Decanter wain dengan leher sempit - SET MAGIC - diameter leher 27 mm dengan ayak. Sebaik sahaja anda mencubanya, anda akan menyukai produk ini. Ini adalah fakta yang terkenal, bahawa anggur terasa lebih enak selepas pengudaraan.

Keperluan untuk pencinta wain merah. Decanter aliran ini memberikan aroma dan rasa kepada wain anda dengan segera. Cukup letakkan di atas gelas dan tuangkan wain ke dalamnya dan nikmati rasa sebenar dari saat pertama. Anda akan melihat perbezaan aroma dan rasa dengan penggunaan periuk ini. Rasa wain yang hebat tidak hanya bergantung pada kelas dan kualiti jenisnya. Perincian yang diperlukan untuk meningkatkan rasa dan aroma anggur , adalah hidangan dan menuangkan ke dalam gelas. Sebilangan wain akan habis selepas pencabutan . Bagi pembuat anggur adalah proses pencabutan wain yang panjang dan sangat sukar yang mesti dibuat dengan betul untuk menjaga rasa dan aroma wain. Dengan menggunakan kaedah ini, anda boleh mengubahsuai terutamanya anggur atau wain yang lebih tua dengan rasa yang kuat.

Kesalahan penyusun sihir

Tidak ada prosedur yang lebih mudah yang dapat menekankan rasa dan aroma wain anda untuk pengalaman yang sempurna. Tempat penyamun tidak perlu disembunyikan di suatu tempat di dalam almari. Reka bentuknya yang ringkas dan bergaya akan menyerlahkan ruang masing-masing . Lekapan berdiri bermain dengan cahaya dan akan menarik perhatian semua orang pada setiap peluang.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (1)

100%