Topeng Halloween - Zombie

Kod: 90-017
275.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 229.15 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

Halloween Masks - Zombie adalah topeng animasi digital pertama di dunia. Jiran dan rakan anda tidak akan dapat mempercayai apa yang mereka lihat

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Halloween Masks - Zombie adalah topeng animasi digital pertama di dunia. Jiran dan rakan anda tidak akan dapat mempercayai apa yang mereka lihat, ketika mereka akan melihat cacing berpusing di kepala topeng Zombie. Untuk mencapai kesan menakutkan ini, anda hanya memuat turun aplikasi percuma ke telefon pintar anda, letakkan peranti mudah alih di dalam poket dengan topeng, dan teruskan, Zombie yang hebat ada di sini. Klik bermula dan menghentikan pergerakan.

Karnival Masker - Selamat datang ke masa depan topeng Morph! Lihat, ketawa, bersenang-senang di belakang topeng anda sementara orang akan panik dan akan ketakutan dan tertanya-tanya dan mereka ingin mengetahui apa itu. Semua kesan animasi bersifat interaktif dan mempunyai suara untuk meningkatkan kesan realistik gila! Sangat mudah dan sempurna - hanya 30 saat persiapan dan bersiap untuk banyak gambar dan video, anda akan menjadi pusat perhatian. Topeng Halloween Morph 100% asli dan 110% hebat.

Topeng halloween interaktif dan digital yang sukar dipercayai yang belum pernah anda lihat sebelumnya . Kami menjamin bahawa anda akan menjadi bintang pesta Halloween, atau di karnival, disko, kelab dan festival.

Topeng Halloween - morf Zombie

Topeng morph untuk karnival adalah pelaburan yang tepat untuk anda jika anda ingin mendapatkan perhatian dan sangat menarik. Sesuai sebagai hadiah khas untuk orang tersayang. T-shirt Morph digital dan interaktif untuk dijual boleh dibeli secara dalam talian di e-kedai kami. Ia mempunyai poket baju depan baru, jadi anda boleh mengeluarkan dan memasukkan telefon anda dalam masa kurang dari 2 saat.

Topeng Digital Morph sesuai untuk telefon bimbit dengan ukuran hingga 6,25 "x 3,25" (Galaxy S dan iPhone 6 Plus).

Peranti Apple mesti mempunyai iOS 6 atau lebih tinggi.
Peranti Android - menjalankan Android 2.2 atau lebih tinggi.

Sebilangan besar topeng kami direka agar sesuai dengan hampir semua orang yang ingin menjadi raja pesta, mereka dilekatkan secara longgar atau mempunyai tali elastik atau bahan elastik.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian