T-shirt Halloween Morph - Badut menyeramkan

Kod: 90-012
160.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 133.33 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
+

T-shirt Halloween Morph - Badut menyeramkan. Menakutkan? Ya. Hebat sekali? Tepat. Badut sering mempunyai reputasi buruk, kerana mereka mewakili kejahatan

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

T-shirt Halloween Morph - Badut menyeramkan. Menakutkan? Ya. Hebat sekali? Tepat sekali. Badut sering mempunyai reputasi buruk, kerana mereka mewakili kejahatan, dan oleh itu dalam filem mereka selalu orang jahat. Dengan badut Creepy T-shirt ini, anda akan mendapat penghormatan maksimum. Untuk mencapai kesan menakutkan ini, anda hanya memuat turun aplikasi percuma ke telefon pintar anda, letakkan peranti mudah alih di dalam poket anda dengan kemeja, dan teruskan, badut menyeramkan yang menyeramkan ada di sini. Klik bermula dan menghentikan pergerakan.

Hebat dan sempurna - persiapan hanya 30 saat, dan anda akan dikuasai di pesta atau pada waktu malam atau siang dengan baju morph interaktif kami ... Tunjukkan diri anda di pesta sebagai ketua dengan seluar jeans dan kemeja, tetapi bukan hanya baju apa pun , tetapi baju Morph! Dan bersiaplah untuk banyak foto dan video, anda akan menjadi pusat perhatian. Semua T-shirt Morph Designs 100% asli dan 110% hebat.

Baju MORPH interaktif dan digital yang luar biasa yang belum pernah anda lihat sebelumnya . Kami menjamin bahawa anda akan menjadi bintang pesta Halloween, atau di karnival, disko, kelab dan festival.

baju morph badut menyeramkan

T-shirt Morph sangat sesuai untuk Halloween, karnival, disko, kelab, untuk pesta atau festival dan merupakan pelaburan yang tepat untuk anda jika anda ingin mendapat perhatian dan sangat menarik. Sesuai sebagai hadiah khas untuk orang tersayang. T-shirt Morph digital dan interaktif untuk dijual boleh dibeli secara dalam talian di e-kedai kami. Ia mempunyai poket baju depan baru, jadi anda boleh mengeluarkan dan memasukkan telefon anda dalam masa kurang dari 2 saat.

Baju Digital Morph sesuai untuk telefon bimbit dengan ukuran hingga 6.25 "x 3.25" (Galaxy S dan iPhone 6 Plus).
Peranti Apple mesti mempunyai iOS 6 atau lebih tinggi.
Peranti Android - menjalankan Android 2.2 atau lebih tinggi.

Untuk maklumat lanjut:
Lebih menyeronokkan, lebih banyak tindakan, lebih banyak rakan, lebih banyak cerita dan pengalaman
Dibuat dari bahan berkualiti tinggi untuk keselesaan dan ketahanan maksimum.

carta ukuran baju-morph

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian