Karnival Masker - Badut

Kod: 90-016
258,50 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 215,40 RM
pra-pesanan Penghantaran produk lebih kurang 1-3 minggu.
Ya! Kami Menghantar Ke US
Cards
+

Masks Carnival - Clown adalah topeng Morph animasi digital pertama di dunia. Bersiaplah untuk menjerit dan menjerit apabila anda akan berubah menjadi mimpi buruk terburuk sarkas

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Mengapa kita yang terbaik?

Lebih 35,000 Pelanggan YT Lebih 1,000 Ulasan video YT 10 juta pandangan
Profesional perundingan
Ketua pasaran sudah 12 tahun
Semua produk kita sedang menguji

Penerangan produk

Masks Carnival - Clown adalah topeng Morph animasi digital pertama di dunia. Bersiaplah untuk menjerit dan menjerit apabila anda akan berubah menjadi mimpi buruk terburuk sarkas - Badut jahat digital. Untuk mencapai kesan menakutkan ini, anda hanya memuat turun aplikasi percuma ke telefon pintar anda, letakkan peranti mudah alih di dalam poket dengan topeng, dan teruskan, Clown yang hebat ada di sini. Klik bermula dan menghentikan pergerakan.

Karnival Masker - Selamat datang ke masa depan topeng Morph! Lihat, ketawa, bersenang-senang di belakang topeng anda sementara orang akan panik dan akan ketakutan dan tertanya-tanya dan mereka ingin mengetahui apa itu. Semua kesan animasi bersifat interaktif dan mempunyai suara untuk meningkatkan kesan realistik gila! Sangat mudah dan sempurna - hanya 30 saat persiapan dan bersiap untuk banyak gambar dan video, anda akan menjadi pusat perhatian. Topeng Halloween Morph 100% asli dan 110% hebat.

Topeng halloween interaktif dan digital yang sukar dipercayai yang belum pernah anda lihat sebelumnya . Kami menjamin bahawa anda akan menjadi bintang pesta Halloween, atau di karnival, disko, kelab dan festival.

Karnival Masker - Morph clown

Ia mempunyai poket di topeng di mana anda boleh memasukkan peranti mudah alih anda, jadi anda boleh membuang dan memasukkan peranti mudah alih anda dalam masa kurang dari 2 saat. Sesuai untuk Halloween atau pesta menakutkan, karnival atau keseronokan.

Topeng Digital Morph sesuai untuk telefon bimbit dengan ukuran hingga 6,25 "x 3,25" (Galaxy S dan iPhone 6 Plus).

Peranti Apple mesti mempunyai iOS 6 atau lebih tinggi.
Peranti Android - menjalankan Android 2.2 atau lebih tinggi.

Sebilangan besar topeng kami direka agar sesuai dengan hampir semua orang yang ingin menjadi raja pesta, mereka dilekatkan secara longgar atau mempunyai tali elastik atau bahan elastik.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian