Peti sejuk wain mini yang elegan - 10L

Kod: 62-010
2 155,20 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 1 796,02 RM
habis dijual Maaf, produk ini telah kehabisan stok.
Ya! Kami Menghantar Ke US

Peti sejuk wain mini mini berkapasiti 10L, dengan reka bentuknya sesuai dengan bahagian dalam pencinta wain dan pada masa yang sama dengan pasti menyimpan dan sentiasa menyejukkan wain kegemaran anda dengan betul.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Peti sejuk wain mini yang elegan berkapasiti 10L, dengan reka bentuknya sesuai dengan bahagian dalam pencinta wain dan pada masa yang sama dengan pasti menyimpan dan sentiasa menyejukkan wain kegemaran anda dengan betul.

Setiap pesta kebun, rumah kelab, atau garaj tukang kanan mesti mempunyai minuman sejuk yang berkualiti pada hari-hari musim panas. Jangan hadkan diri anda dengan peti sejuk besar klasik yang pastinya tidak anda perlukan untuk penggunaan sekali-sekala. Peti sejuk mini kami akan menyejukkan apa yang anda perlukan dan menyimpan minuman anda pada suhu yang diinginkan pada siang hari dan makanan anda akan tetap segar untuk waktu yang sangat lama. Peti sejuk mini ini tidak menguntungkan hanya kerana saiz dan kegunaannya di dalam kereta semasa perjalanan jauh. Anda pasti akan gembira dengan reka bentuk peti sejuk moden dan abadi yang akan melengkapkan setiap bilik. Penggunaan tenaga tentu saja berkadar langsung dengan ukuran dan isipadu peti sejuk. Peti sejuk mini pelbagai jenis dijual - murah yang boleh anda beli secara dalam talian di e-kedai kami. Pemprosesan berkualiti dan harga yang mencukupi.

Spesifikasi:

Model: BC-45B
Isipadu: 10 liter
Penyejukan: 18-25 ° C di bawah suhu persekitaran
Penebat: Buih poliuretana tanpa CFC dan HCFC
Bekalan kuasa: DC 12V, DC 12V / AC 110V, DC 12V / AC 230V
Berat: 4,5 kg
Penggunaan kuasa: 40-60W

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian