Penyejuk wain dalam bentuk tong - 40 liter / 15 botol

Kod: 62-009
2 395,20 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 1 995,98 RM
habis dijual Maaf, produk ini telah kehabisan stok.
Ya! Kami Menghantar Ke US

Penyejuk wain dalam bentuk tong - 40 liter / 15 botol. Penyejuk wain eksklusif dalam reka bentuk tong kayu, menarik pada pandangan pertama.

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Penyejuk wain dalam bentuk tong - 40 liter / 15 botol. Penyejuk wain eksklusif dalam reka bentuk tong kayu, menarik pada pandangan pertama. Pakar mengesyorkan penyajian anggur dengan suhu yang tepat dan tidak akan menjadi masalah dengan panel digital bersepadu. Anda dapat dengan mudah menetapkan peraturan suhu yang tepat untuk menyejukkan anggur anda sehingga dapat disajikan pada suhu optimum.

Peti sejuk mini dalam bentuk tong untuk menyejukkan minuman kegemaran anda dengan sempurna. Salah satu ciri penting minuman, bukan hanya minuman beralkohol, adalah suhu mereka semasa hidangan. Ini adalah perkara paling sukar untuk dicapai pada hari-hari musim panas. Tiruan kayu yang sempurna memberikan kesan antik yang menyenangkan. Kapasiti hingga 40 liter cukup untuk menyejukkan sekitar 15 minuman. Peti sejuk wain ini akan dihargai terutamanya oleh para peminat wain.

Peti sejuk mini untuk penyejukan minuman kegemaran kami dengan sempurna. Jadikan hidup anda lebih mudah - peti sejuk kecil untuk wain, minuman dan lain-lain akan sesuai dengan bahagian dalam taman atau pondok anda atau sebagai peti sejuk kereta. Peti sejuk mini pelbagai jenis dijual - murah yang boleh anda beli secara dalam talian di e-kedai kami. Pemprosesan berkualiti dan harga yang mencukupi.

peti sejuk dalam bentuk tong

Spesifikasi:

Jenis: BC-40
Isipadu: 40 liter / 15 botol
Penyejukan: 18-25 ° C di bawah suhu persekitaran
Bahan: Plastik
Dimensi: 475 (diameter atas) x 600 (diameter tengah) x 780 (tinggi) mm
Berat: 15,9 kg

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian