Kostum Halloween Morph - Menawan Hati

Kod: 91-014
145.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 120.83 RM
habis dijual Maaf, produk ini telah kehabisan stok.
Ya! Kami Menghantar Ke US

Kostum Morph Halloween - Beating Heart adalah kostum terbaik, yang boleh anda beli. Bersedia bahawa orang akan tertanya-tanya dan akan takut. Lihat degupan jantung yang realistik

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Kostum Morph Halloween - Beating Heart adalah kostum terbaik, yang boleh anda beli. Bersedia bahawa orang akan tertanya-tanya dan akan takut. Untuk melihat degupan jantung yang realistik adalah kejutan besar bagi mereka yang melihatnya. Dan siapa yang teruja melihat degup jantung berdarah melalui kemeja-T?

Karnival Morph Karnival yang terbaik untuk Halloween, karnival, diskotik, di kelab, di pesta atau festival adalah pelaburan yang paling tepat untuk anda jika anda ingin mengambil perhatian dan sangat keren. Sesuai sebagai hadiah khas untuk orang tersayang. Kostum boleh dibeli secara dalam talian di e-shop kami. Dan bersiaplah untuk banyak foto dan video kerana anda akan menjadi pusat perhatian.

Masukkan peranti mudah alih anda ke dalam poket tersembunyi pada baju, dan jalankan aplikasi yang dimuat turun untuk saman morph - Denyutan jantung Paparan menunjukkan jantung berdegup dan kemudian hanya klik dua kali degupan jantung untuk mengaktifkan aplikasi dan dengan satu klik anda boleh menghentikannya. T-shirt Latex adalah SATU SAIZ dan sesuai untuk mana-mana peranti mudah alih dari iTouch hingga Samsung Galaxy Note.

morph kostym berdebar-debar jantung

Kostum dirancang dengan teliti oleh campuran elastane rahsia kami, yang bermaksud bahawa kostum kami sesuai dengan anda , tahan lebih lama dan membawa anda keseronokan berjam-jam .

Maklumat lanjut:

Lebih menyeronokkan, lebih banyak tindakan, lebih banyak rakan, lebih banyak cerita dan pengalaman
Dibuat dari bahan berkualiti tinggi untuk keselesaan dan ketahanan maksimum.

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian