Skuter bawah air untuk menyelam dan berenang LESWIM S2 - Seascooter

Kod: 11-345
2,145.00 RM Harga tidak termasuk cukai nilai tambah: 1,787.50 RM
habis dijual Maaf, produk ini telah kehabisan stok.
Ya! Kami Menghantar Ke US

Skuter bawah air untuk menyelam dan berenang LESWIM S2 - Seascooter adalah alat yang hebat untuk bergerak di atas dan di bawah air

Perlindungan pembeli

  • Pertukaran barang secara percuma dalam masa 30 hari
  • Waranti untuk produk - 24 bulan
  • Jaminan wang dikembalikan dalam masa 14 hari

Penerangan produk

Skuter bawah air untuk menyelam dan berenang LESWIM S2 - Seascooter adalah alat yang hebat untuk bergerak di atas dan di bawah air, sesuai untuk bersenang-senang ketika berenang atau sebagai bantuan menyelam. Skuter bawah air ini menjamin pergerakan dan pergerakan yang sempurna di dalam dan di bawah air. Reka bentuk yang seimbang dengan dua motor di sisi dan bahagian tengah untuk menyimpan bateri menghasilkan bentuk peranti yang elegan. Rangka tegar untuk mencengkam membolehkan kawalan pemanduan kekal. Kisi-kisi pelindung untuk menutup baling-baling mencegah kemungkinan kecederaan pada jari. LESWIM S2 direka untuk kegunaan banyak di dalam air , ia direka untuk pengguna dari pelbagai usia, angka dan berat yang berbeza, serta tahap pengalaman yang berbeza.

Peranti ini membawa dimensi pergerakan baru di dalam air.

skuter air leswim

Pilih warna yang paling dekat dengan anda

kapal laut

Skuter bawah air dikuasakan oleh dua baling-baling, yang terletak di sisi skuter, ini memastikan daya tarikan yang sama ketika memegang peranti dengan kedua tangan. Anda juga boleh menggunakan suis kelajuan (1-2). Menggunakan skuter adalah sesuatu yang mudah, tidak perlu latihan atau pengalaman khusus sebelum ini. Baling-baling pemacu ditutup di kedua-dua sisi dengan kisi-kisi untuk mengurangkan risiko kecederaan pada jari pengguna. Grid juga berfungsi untuk mencegah benda lain memasuki baling-baling yang terjadi di dalam air, seperti rumput laut, ikan, dll.

leswim 2 skuter bawah air

Skuter ini dilengkapi dengan pendakap untuk memasang kamera GoPro (atau yang lain dengan sistem pemasangan yang sama). Menyambungkan kamera dan merakam video akan memastikan pengguna menikmati saat-saat indah sambil menonton video sendiri, misalnya dengan selesa di rumah di TV atau komputer. Skuter ini mempunyai sekering keselamatan dan lampu penunjuk bateri LED. LESWIM S2 dengan kekuatannya 480W, membenamkan anda ke kedalaman 50 meter , anda boleh berenang dengannya dengan kelajuan hingga 1,5 meter sesaat sehingga 45 minit.

leswim s2

Spesifikasi:

Model: LESWIM 2
Voltan: 21,6V 2A
Kedalaman maksimum untuk menyelam: 50m
Kuasa: 480W
Hayat bateri: 30-45 min
Pengecasan bateri: 3h
Kelajuan maksimum: 0,8 hingga 1,5 m / s
Suhu operasi: -5 hingga 50 ° C
Dimensi: 540x280x190 mm
Berat: 4,5 kg


Kandungan Pakej:

1x Skuter bawah air LESWIM S2
Kabel pengecasan bateri 1x
Manual 1x

Perbincangan produk (0)

Adakah anda mempunyai soalan mengenai produk?
Tanya dalam perbincangan

Belum ada soalan
Kami akan menghantar jawapan kepada pertanyaan anda ke e-mel ini.

Penilaian produk (0)

Belum ada penilaian